Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2024 v 17:05
Čas čtení 0:48
Ella Petrová

Nová řada Rodu draka české diváky baví. Na česko-slovenské databázi udělili lidé první epizodě 90 procent

Nová řada Rodu draka české diváky baví. Na česko-slovenské databázi udělili lidé první epizodě 90 procent
Zdroj: Max
FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES HOUSE OF THE DRAGON MAX SERIÁLY
Uložit Uložené

První řada vyšla již před dvěma lety, proto fanoušci a fanynky netrpělivě čekali na další. Dočkali se v neděli 16. června a podle všeho jsou nadšeni. První epizoda druhé série zaznamenala samé pozitivní ohlasy.

Češi a Slováci se podělili o svůj názor na novou sérii spin-offu Hry o trůny na filmové databázi ČSFD. Ohodnotilo ji tam přes 400 lidí, komentář přidalo více než 20 diváků a divaček a dosahuje hodnocení 90 procent. Naši recenzi prvního dílu si můžeš přečíst zde.

Doporučeno
Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny Rod draka je pouze začátek. Tady je přehled všech chystaných seriálů ze světa Hry o trůny 18. června 2024 v 8:00

„Během těch dvou let jsem asi trochu pozapomněl, jak kvalitní tento seriál je, ale tato epizoda mi to připomněla a rovnou se zařadila mezi ty nejlepší. Poutavé, atmosférické, velmi dobře zahrané a napínavé jako kšandy. A ten konec… skoro jsem ani nedýchal. Už jsem zase na HotD naladěn a těším se na zbytek série,“ uvedl jeden z fanoušků.
 
„Velmi dobrý start. Doufám, že se v tomto duchu ponese celá série,“ řekl další.
 
„Po dvou letech jsme zpátky a hned zostra! Přímé navázání na to, kde skončila poslední epizoda první série. Epizoda plná bolesti, smíření s nadcházejícím tancem draků, intrik a brutality. Vše, co máme na GoT tak rádi, se s letošní sezonou HoTD rozmáchne o dost dál, úvod skvělý,“ doplnil jiný.
 
Příběh se odehrává 200 let před událostmi Hry o trůny, zachycuje Targaryeny vládnoucí Sedmi královstvím, ale také vlastní rod na pokraji občanské války. Série bude mít dohromady osm dílů, které budou vycházet každý týden.

Domů
Sdílet
Diskuse