Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2024 v 11:19
Čas čtení 0:45
Anna-Marie Hanzlíková

Slavná herečka si střihla bizarní cameo v The Boys. Namluvila chobotnici

Slavná herečka si střihla bizarní cameo v The Boys. Namluvila chobotnici
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY AMAZON PRIME VIDEO NEJLEPŠÍ SERIÁLY PROGRAM AMAZON PRIME THE BOYS
Uložit Uložené

V originále chobotnici Ambrosius zapůjčila svůj hlas legendární Tilda Swinton.

Na seriálových The Boys aka Bandě by nás už v tuhle chvíli nejspíš nemělo nic překvapovat, a tak ani láska mezi postavou podmořského superhrdiny The Deepa v podání Chace Crawforda a výše zmíněnou chobotnicí vlastně není nic, co by fandy seriálu jakkoli zaráželo. Jednoho překvapení v tomhle ohledu jsme se ale přece jen dočkali, Deepovu lásku totiž ve čtvrté řadě namluvila legendární Tilda Swinton.

Doporučeno
Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž) Top headlineři, neokoukané talenty a nezapomenutelná atmosféra. Rock for People je nejlepší festival v Česku (Reportáž) 16. června 2024 v 14:50

Proč právě ona? „Potřebujeme tu nejklasičtější, nejoscarovější britskou herečku, která se dá sehnat,“ řekli prý scenáristi, jak uvedl pro Variety showrunner seriálu Eric Kripke. Sám zavtipkoval, že seznam takových je poměrně krátký a Judi Dench prý nemohla.

 

Sama Tilda prý nikoho z tvůrčího týmu neznala, ale na nabídku reagovala kladně: „To zní srandovně, jdu do toho!“ Překvapen z toho byl i její seriálový parťák Chace Crawford, jak uvedl v rozhovoru pro CinemaBlend. „Když mi řekli, že to zahraje Tilda Swinton, tak jsem se rozbrečel smíchy, protože ona musí mít obrovský smysl pro humor, když si s námi chce zahrát v téhle šílené scéně a konečně vdechnout Ambrosius život,“ řekl herec.

Chobotnice s hlasem Tildy Swinton
Chobotnice s hlasem Tildy Swinton Zdroj: Amazon Prime Video

První tři epizody čtvrté série už najdeš na streamovací službě Prime Video, nové díly vychází ve čtvrtky.

Domů
Sdílet
Diskuse