Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
25. června 2024 v 9:49
Čas čtení 0:43
Anna-Marie Hanzlíková

Do Prahy míří Sum 41 nebo Cyndi Lauper. Koukni, kdy koupit lístky

Do Prahy míří Sum 41 nebo Cyndi Lauper. Koukni, kdy koupit lístky
Zdroj: Live Nation/propagační materiál
HUDBA HUDBA KONCERTY PRAHA
Uložit Uložené

Obě legendy se tu zastaví v rámci svých rozlučkových turné, takže máš zřejmě poslední šanci je u nás slyšet naživo.

Zařvat si ikonické girls just wanna have fun naživo? Neuvěřitelná jednasedmdesátiletá Cyndi Lauper ti tenhle zážitek v únoru příštího roku může dopřát. V pražské O2 areně odehraje koncert v rámci svého rozlučkového turné 25. února.

Doporučeno
VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ 23. června 2024 v 15:49

Autorka i dalších hitů jako Time After Time navíc na velké turné vyráží po deseti letech. Za lístky dáš od 1690 korun, předprodej začíná 28. června v deset hodin v sítích Ticketmaster a Ticketportal, pro členstvo fanklubu a Live Nation klubu o něco dříve.

Do Prahy také v listopadu dorazí punkrocková legenda Sum 41. Ta zde zaznamenala úspěch na Rock for People. V Česku půjde zřejmě o poslední šanci slyšet ji naživo, na turné Tour of the Setting Sum se autoři hitů jako Fat Lip, In Too Deep, The Hell Song, Underclass Hero či Over My Head (Better Off Dead) loučí se svými fanoušky a fanynkami.

Doporučeno
Během Eura vběhl na hřiště chlapec, aby se vyfotil s Ronaldem. UEFA ho přísně potrestala Během Eura vběhl na hřiště chlapec, aby se vyfotil s Ronaldem. UEFA ho přísně potrestala 24. června 2024 v 14:51

V Praze zahrají 10. listopadu v O2 areně, za lístky dáš od 1290 korun v předprodeji, který startuje 28. června v 10 hodin na Ticketportalu a Ticketmasteru. Stejně jako u Cyndi se pro členstvo klubu Live Nation spouští předprodej dříve.

Domů
Sdílet
Diskuse