Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. června 2024 v 16:14
Čas čtení 0:52
TASR

VIDEO: Kanye West přijel do Moskvy. Dorazil na oslavu slavného ruského návrháře

ZAHRANIČÍ HUDBA KANYE WEST MÓDA
Uložit Uložené

Americký rapper Kanye West podle ruských médií přijel do Moskvy.

Americký rapper Ye, známý jako Kanye West, přijel v sobotu do Moskvy, informovala v neděli ruská média s odvoláním na ruskou producentku Janu Rudkovskou. „Kanye West už je v Moskvě! To je skvělá zpráva, zůstává v centru hlavního města,“ napsala producentka na Telegramu. Krátké video v jejím příspěvku ukazuje rappera zezadu v chodbě stanice metra Ochotnyj rjad.

Doporučeno
Co poslouchat v červenci? Deep Purple tě naladí, Ice Spice rozdivočí a dokončíš to s Cigarettes After Sex Co poslouchat v červenci? Deep Purple tě naladí, Ice Spice rozdivočí a dokončíš to s Cigarettes After Sex 30. června 2024 v 8:00

Stadion Lužniki, kde měl údajně vystoupit, sdělil státním médiím, že o případných koncertech slavného rappera nemá žádné informace. Podle některých médií přijel na oslavu kulatých narozenin ruského návrháře Goši Rubčinského, nikoliv na koncert. Ye jmenoval návrháře kreativním ředitelem své módní značky Yeezy loni v prosinci.

Kanye West
Zdroj: TASR/AP

Západní umělci přestali v Rusku vystupovat po vypuknutí války na Ukrajině, protože invaze Moskvy vedla k rozsáhlým americkým a evropským sankcím a k omezení cestování do země.

Doporučeno
Vercetti: Léčebna mi nechala jizvy na duši a už bych se tam nevrátil. Závislost na prášcích je horší než tvrdé drogy Vercetti: Léčebna mi nechala jizvy na duši a už bych se tam nevrátil. Závislost na prášcích je horší než tvrdé drogy 29. června 2024 v 10:00

Hudebníka provázela řada skandálů

Výroky Kanyeho Westa ve Spojených státech v minulosti vyvolaly řadu skandálů. Na sociálních sítích zveřejnil řadu antisemitských příspěvků a v jednom rozhovoru přiznal, že obdivuje Adolfa Hitlera. Vyjádřil také obdiv k prezidentu Vladimiru Putinovi. Kvůli podobným výrokům přišel o spolupráci se společnostmi Adidas a Gap. Na nějakou dobu byly také omezeny jeho účty na sociálních sítích.

Domů
Sdílet
Diskuse