Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
7. července 2024 v 11:23
Čas čtení 0:25
Vincenc Novák

Deadpool & Wolverine je jen začátek! Ryan Reynolds a Hugh Jackman budou mít další společný film

Deadpool & Wolverine je jen začátek! Ryan Reynolds a Hugh Jackman budou mít další společný film
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DEADPOOL & WOLVERINE JIM CARREY
Uložit Uložené

Herecká dvojice v současnosti propaguje svůj nový film Deadpool & Wolverine. Reynolds však prozradil, že oba spolupracují na dalším filmu s úplně novým žánrem.

Oba herci si v novém filmu, který do českých kin zamíří 25. července, zahrají své titulní role marvelovských hrdinů, kteří cestují vesmírem, aby porazili společného nepřítele. Předtím spolu ztvárnili mutantní superhrdiny v samostatném filmu X-Men Origins: Wolverine z roku 2009. 

Doporučeno
Deadpool & Wolverine má nakročeno k tomu zbourat kina. Dostal nečekanou výhodu Deadpool & Wolverine má nakročeno k tomu zbourat kina. Dostal nečekanou výhodu 17. června 2024 v 9:58

Reynolds nedávno v rozhovoru pro magazín Entertainment Weekly prozradil, že nový film bude odklonem od superhrdinského žánru, na který byli až dosud fanoušci u obou herců zvyklí. „Máme jeden, který chceme brzy natočit,“ uvedl. 

V rámci propagace Deadpool & Wolverine spolu oba herci minulý týden vyrazili s režisérem Shawnem Levym do Šanghaje. Snímek se stane vůbec prvním filmem z této série, který se dočká čínské premiéry. 

DeadpoolDeadpool 3.Deadpool Hugh Jackman Wolverine
Zobrazit galerii
(4)
Domů
Sdílet
Diskuse