Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
7. července 2024 v 16:47
Čas čtení 0:30
Vincenc Novák

VIDEO: Pes podpálil rodinný dům a téměř celý jej zničil. Rodina žádá o pomoc

VIDEO: Pes podpálil rodinný dům a téměř celý jej zničil. Rodina žádá o pomoc
Zdroj: Unsplash/André Dehne/volně k použití
ZAHRANIČÍ SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Dům v americkém Coloradu málem zcela zničil požár poté, co pes tamní rodiny omylem zapnul hořák na sporáku.

Podle magazínu Complex se incident odehrál brzy ráno ve středu 26. června. Na zveřejněných záběrech z bezpečnostní kamery je vidět, jak pes skáče na domácí kamna a u toho zapne hořák. Plameny následně zapálí nedalekou kartonovou krabici a posléze i celou kuchyň. 

Nikomu z obyvatel domu se nic nestalo. Vzniklou škodu zatím hradí pojišťovna, rodina však hledá dočasné bydlení. Matka majitelky domu na stránce GoFundMe založila sbírku, jejímž cílem je vybrat deset tisíc dolarů na opravy domu. 

Doporučeno
VIDEO: Influencer Kai Cenat odpálil v místnosti desítky ohňostrojů. Twitch ho málem zablokoval VIDEO: Influencer Kai Cenat odpálil v místnosti desítky ohňostrojů. Twitch ho málem zablokoval 7. července 2024 v 15:33

„Dům mé dcery včera v noci zachvátil požár a přišla o dost věcí. Celé její patro je teď neobyvatelné. Potřebuje pomoc s financemi kvůli tomu, že je mimo domov. Také její psi a další zvířata jsou vysídleni. Prosím, darujte cokoli, co můžete. Bůh vám všem žehnej!“ napsala zakladatelka sbírky. 

Domů
Sdílet
Diskuse