Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
27. července 2024 v 8:42
Čas čtení 0:57
Ella Petrová

All inclusive na týden v pětihvězdičkovém hotelu jen za sedm tisíc? Máme pro tebe tip

All inclusive na týden v pětihvězdičkovém hotelu jen za sedm tisíc? Máme pro tebe tip
Zdroj: Pixabay/Drago Gazdik/na voľné použitie
ZAJÍMAVOSTI CESTOVÁNÍ EGYPT LÉTO VÝLET DO ZAHRANIČÍ
Uložit Uložené

Češi a Češky si toto místo u moře přímo zamilovali.

Léto a cestování jde ruku v ruce. Snad každý se celý rok těší na dovolenou u moře, kde si pořádně odpočine, opálí se, užije si vodních radovánek a vytvoří si plno zážitků. Kam zajet, aby to tolik nestálo, ale zároveň se nám tam líbilo?

Doporučeno
Chorvatsko se s turisty a turistkami nemaže. Koukni, za co ti hrozí mastná pokuta Chorvatsko se s turisty a turistkami nemaže. Koukni, za co ti hrozí mastná pokuta 26. července 2024 v 11:45

Pokud hledáš toto lákavé kombo, tahle destinace je přímo pro tebe. Čeká tě týden v luxusním ubytování, s krásným mořem, all inclusive stravováním, a to vše i s leteckou dopravou za pár tisíc. Tou destinací je Egypt, který letošnímu létu vládne. Nemusíš do Chorvatska, kde je hlava na hlavě, ale do krásného prostředí, kde tě to vyjde ještě levněji.

„Musím říct, že do Egypta se mi vůbec nechtělo, ale když jsem viděl ty ceny, nestačil jsem zírat. Osoba za 7500 Kč s all inclusive, to je zkrátka nabídka, která se nedá odmítnout. Ve čtyřech jsme zaplatili 30 tisíc korun za týden a v ceně měli veškeré jídlo a spoustu zábavního i sportovního vyžití na místě, takže už jsme neutratili ani korunu,“ řekl magazínu Epřehledně cestovatel z Ostravy.
 

hurgada, egypt
Zdroj: Unsplash/Adrian Dascal


Pravdou je, že do Egypta se plno lidem nechtělo kvůli pověsti, kterou si dlouhé roky nesl. Doba se ale změnila a cestovní ruch v tamním prostředí opravdu posílil, jelikož se hotely snaží napravit reputaci a zvelebit svá letoviska, jak jen to jde. Jejich standardy dosahují těm, které nalezneš v Turecku nebo třeba v Řecku. Akorát o dost levněji. Aby se jim povedlo zaujmout takřka každého, ceny nastavili opravdu velmi nízké.

Doporučeno
Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda 25. července 2024 v 7:00
Domů
Sdílet
Diskuse