Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
31. července 2024 v 15:28
Čas čtení 0:36
Karolína Uličná

Fotografovi se podařilo zachytit surfaře levitujícího nad vodou. Vznikla nejlepší fotka olympiády

Fotografovi se podařilo zachytit surfaře levitujícího nad vodou. Vznikla nejlepší fotka olympiády
Zdroj: X/@timebrasil
SPORT LETNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2024 OLYMPIJSKÉ HRY PAŘÍŽ 2024
Uložit Uložené

Francouzský fotograf zachytil okamžik, kdy se zdálo, že lídr surfařské soutěže levituje nad vodou.

Surfař Gabriel Medina dosáhl na letních olympijských hrách vysokého skóre. Získal rekordních 9,9 bodů z 10 možných. Kromě perfektního výkonu na vodě, který mu zajistil dobré umístění, se mu podařilo ještě něco mimořádného.

Francouzský fotograf agentury AFP Jerome Brouille pořídil „nejlepší fotografii olympiády“, píše People. Zachytil okamžik, kdy lídr surfařské soutěže jako by levitoval nad vodou a táhl za sebou své surfové prkno.

Doporučeno
Romantické sci-fi s Joaquinem Phoenixem si získalo srdce mnoha lidí. Dojemný snímek míří na Netflix Romantické sci-fi s Joaquinem Phoenixem si získalo srdce mnoha lidí. Dojemný snímek míří na Netflix 29. července 2024 v 14:54
Doporučeno
Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta 30. července 2024 v 13:00
Doporučeno
Unikly záběry z vraždy, které se dopustila Gypsy Rose Blanchard se svým přítelem Unikly záběry z vraždy, které se dopustila Gypsy Rose Blanchard se svým přítelem 30. července 2024 v 13:13

„Jsme s dalšími fotografy na lodi poblíž vln. Po dvou dnech, kdy byly vlny menší, byly dnes podmínky fantastické. Ale není to snadné. Jsme na lodi deset hodin denně. Počasí je proměnlivé. Vjednu chvíli je liják a za chvíli vás pálí slunce,“ popisuje fotograf. Jerome nečekal, že se právě tato fotografie stane virální.

Snímek favorita na zisk zlaté medaile byl pořízen 16 tisíc kilometrů od Paříže – ve Francouzské Polynésii, kde se konají surfařské soutěže.

Domů
Sdílet
Diskuse