Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. července 2024 v 13:13
Čas čtení 1:14
Veronika Ábelová

Unikly záběry z vraždy, které se dopustila Gypsy Rose Blanchard se svým přítelem

Unikly záběry z vraždy, které se dopustila Gypsy Rose Blanchard se svým přítelem
Zdroj: HBO
ZAJÍMAVOSTI KRIMI
Uložit Uložené

Gypsy Rose Blanchard byla letos po sedmi letech propuštěna z vězení, kde byla za spoluúčast na vraždě své matky. Chvíli po 33. narozeninách Blanchard se začaly na sociální sítích objevovat záběry z vraždy.

Případ, který nahání hrůzu, obletěl snad celý svět. Teď se dostaly ven záběry z místa vraždy. Sama Blanchard ale byla obětí své matky, která trpěla Münchhausenůvým syndromem, což je duševní onemocnění a v tomto případě i forma týrání dětí. Její matka přesvědčila Gypsy Rose i veřejnost, že má rakovinu a další vážné nemoci.

V roce 2016 se Gypsy Rose přiznala ke spolupráci na vraždě své matky Clauddine „Dee Dee“ Blanchard. Záběry, které teď kolují na sociálních sítích, v článku nezveřejňujeme, protože by pro někoho mohly být znepokojující.

Doporučeno
Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech? Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech? 31. července 2024 v 16:00

Gypsy Rose Blanchard zabila společně se tehdejším přítelem svou matku a letos byla po sedmi letech trestu ve vězení propuštěna na svobodu. Na konci června oslavila Gypsy Rose 33. narozeniny, ale že v den jejích narozenin uniknou fotky z místa vraždy, nečekala. Clauddine „Dee Dee“ Blanchard byla v roce 2015 ubodána bývalým přítelem Gypsy Rose, který byl odsouzen na doživotí. Gypsy Rose měla ve vězení strávit deset let za spoluúčast na vraždě.

Fotky ukazují domov, ve kterém Gypsy Rose a Dee Dee několik let žily, a důkazy, které svědčí o spáchaném činu, jako jsou krvavé skvrny a nedopalky cigaret. Koluji také záběry mrtvé Dee Dee. Fotky se dostaly ven prostřednictvím April Johns, která tvrdí, že byla mluvčí Gypsy Rose. Johns je totiž měla na svém Patreonu, jak sama potvrdila. 

Odkaz na fotografie z místa činu koluje po sociálních sítích. Některé fotografie včetně záběru na mrtvé tělo jsou velmi explicitní a mohou být znepokojující, proto je nezveřejňujeme.
Odkaz na fotografie z místa činu koluje po sociálních sítích. Některé fotografie včetně záběru na mrtvé tělo jsou velmi explicitní a mohou být znepokojující, proto je nezveřejňujeme. Zdroj: X/Kimoora Lee, Courtesy Blanchard Family

„Ano, přišlo to z mého Patreonu. Hezké od vás všech, že jste to odtamtud vytáhli a sdíleli všude, to je od vás opravdu milé,“ řekla ironicky. „Ale je mi to vlastně jedno,“ dodala a sdělila, že fotky po celých devět let mohl kdokoliv najít, protože byly veřejné.

Doporučeno
Svou dceru upoutala na vozík a tvrdila, že má rakovinu. Zaplatila za to životem. Příběh malé Gypsy dodnes budí hrůzu Svou dceru upoutala na vozík a tvrdila, že má rakovinu. Zaplatila za to životem. Příběh malé Gypsy dodnes budí hrůzu 3. prosince 2023 v 17:00

Gypsy Rose a Johns jsou momentálně v právním sporu kvůli žalobě, kterou Blanchard podala za pomluvu a podvod. Blanchard se za dobu, co je na svobodě, rozvedla se s manželem, se kterým se vzali, když byla ve vězení a navázala na starý románek. Nově také oznámila těhotenství.

Domů
Sdílet
Diskuse