Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2024 v 16:01
Čas čtení 0:49
Ella Petrová

Rozvod roku? Manželství Bena Afflecka a Jennifer Lopez je údajně u konce

Rozvod roku? Manželství Bena Afflecka a Jennifer Lopez je údajně u konce
Zdroj: Getty Images
OSOBNOSTI BEN AFFLECK CELEBRITY FILMOVÉ OSOBNOSTI JENNIFER LOPEZ
Uložit Uložené

Již delší dobu se řeší rozchod jednoho z nejslavnějších párů. Přestože se snažili vztah zachránit, podle zdrojů blízkých párů se to nepovedlo.

„Rozvodové dokumenty manželů jsou dokončeny, ale ještě nebyly odevzdány“, uvedlo několik zdrojů deníku DailyMail. Tato zpráva následuje poté, co si Ben Affleck 24. července, v den 55. narozenin Jennifer Lopez, koupil nový dům za 20,5 milionu dolarů. Lopez tak nejspíš nezažila nejšťastnější oslavu svých půlkulatých narozenin.

Doporučeno
Jeden z nejbrutálnějších hororů roku dostane pokračování. Staví tě do kůže sériového vraha Jeden z nejbrutálnějších hororů roku dostane pokračování. Staví tě do kůže sériového vraha 31. července 2024 v 17:31
Doporučeno
Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech? Temný Batman, epický Pán prstenů nebo nový Terminátor. Na co se těšit v srpnu na streamech? 31. července 2024 v 16:00
Doporučeno
Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta Týnuš Třešničková v otevřeném rozhovoru: OnlyFans nikdy, holkám chybí sebeúcta 30. července 2024 v 13:00

Zpěvaččini přátelé tvrdí, že hercovo nenadálé pořízení nemovitosti pro ni bylo jako vražení kudly do zad. To nebyl zrovna hezký dárek. Affleckova koupě přišla několik dní poté, co pár uvedl na trh své sídlo v Beverly Hills za 68 milionů dolarů.
 
„Před měsícem dokončili rozvodové papíry, ale čekají na správný čas, aby tuto soukromou informaci zveřejnili,“ potvrdil jeden ze zdrojů blízkých dvojici. „Ve stejné době vydají společné prohlášení, které bude oznamovat, jak se mají navzájem moc rádi a jak bojovali, aby to fungovalo, ale nešlo to.“

bennifer
Zdroj: Instagram/thebridaljourney


„Upřímně řečeno, nakonec nemohli dosáhnout kompromisu. To, co měli předtím, je pryč a oba to přijali,“ tvrdil další zdroj o znovuvzkříšeném páru, kterému celý svět tolik fandil, když se po dvaceti letech dali znovu dohromady. Bohužel ani napodruhé nebude mít jejich příběh happy end.

Anketa:
Mrzelo by tě, kdyby se tenhle pár opravdu rozešel?
Ano, přál*a jsem jim to
Ne, nezajímají mě
Jennifer kdo s Benem kým?
Ano, přál*a jsem jim to
40 %
Ne, nezajímají mě
56 %
Jennifer kdo s Benem kým?
4 %

Dvojice byla naposledy společně vyfotografována na konci března. Od té doby strávili léto odděleně, Jennifer převážně na východním pobřeží, zatímco Ben zůstává doma v Los Angeles.

Domů
Sdílet
Diskuse