Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. září 2024 v 15:01
Čas čtení 1:07
Ondřej Mrázek

Bude tohle nový Voldemort? Tvůrci seriálového Harryho Pottera údajně chtějí velké jméno

Bude tohle nový Voldemort? Tvůrci seriálového Harryho Pottera údajně chtějí velké jméno
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY CILLIAN MURPHY HARRY POTTER
Uložit Uložené

Tvůrci chystaného seriálového remaku Harryho Pottera začínají hledat obsazení. Do role Voldemorta by si pak údajně přáli Cilliana Murphyho.

Minulý týden jsme psali o tom, že začalo pátraní po legendární trojici z Harryho Pottera. Pro novou seriálovou adaptaci z dílny HBO začali tvůrci shánet dětské dětské herce a herečky pro role Harryho Pottera, Hermiony Granger a Rona Weasleyho.

Doporučeno
Nejlepším seriálem roku se stalo drama se samuraji. Netflix bodoval se Sobíkem Nejlepším seriálem roku se stalo drama se samuraji. Netflix bodoval se Sobíkem 16. září 2024 v 9:45
Doporučeno
Nové informace o zdravotním stavu Bruce Willise. Bývalá manželka řekla, jak se mu daří Nové informace o zdravotním stavu Bruce Willise. Bývalá manželka řekla, jak se mu daří 15. září 2024 v 16:31
Doporučeno
Ve věku 70 let zemřel bratr Michaela Jacksona a jeden z členů skupiny Jackson 5 Ve věku 70 let zemřel bratr Michaela Jacksona a jeden z členů skupiny Jackson 5 16. září 2024 v 11:22

Tvůrci se pak netají, že hledají inkluzivní a různorodé obsazení. „Do každé role prosím přihlaste kvalifikované umělce bez ohledu na etnický původ, rasu, pohlaví, postižení, sexuální orientaci nebo genderovou identitu,“ píše se v prohlášení. Herci a herečky se mohou přihlašovat do konce října.

To ale dost možná není všechno. Internetem se totiž začala šířit informace – nebo v tuto chvíli spíš fáma – že by tvůrci chtěli do hlavní záporácké role Lorda Voldemorta obsadit oscarového irského sympaťáka Cilliana Murphyho. Ten se v sousivlosti s tím, jehož jméno bychom správně neměli vyslovovat, objevuje už od loňského roku, dokonce byl v jednu chvíli favoritem i u sázkových kanceláří. Oficiální to ale pochopitelně zatím není, a nejspíš ještě nějakou dobu nebude. Prozatím tedy ber tuto informaci s velkou rezervou.

Doporučeno
FOTO: Muž v České Vsi měl doma 3,5 metru vody. Teď pro nás zdokumentoval situaci na Jesenicku FOTO: Muž v České Vsi měl doma 3,5 metru vody. Teď pro nás zdokumentoval situaci na Jesenicku 17. září 2024 v 18:03

Asi ale nebudeme sami, když řekneme, že tenhle casting by rozhodně dával smysl a potěšil nejspíš i ty, kteří jinak k seriálu budou přistupovat s velkou dávkou obezřetnosti, protože mají povedenou filmovou sérii stále ještě příliš čerstvě uchovanou v srdcích i hlavách.

První díl seriálu, ve kterém se dočkáš spousty nových příběhů ze světa čar a kouzel, by se každopádně měl na streamovací platformě Max objevit v roce 2026. Na nové televizní sérii z dílny Warner Bros. a Maxu se bude podílet i kontroverzní autorka knih J. K. Rowling.

Domů
Sdílet
Diskuse