Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. září 2024 v 11:22
Čas čtení 0:54
Jela Vážanová

Ve věku 70 let zemřel bratr Michaela Jacksona a jeden z členů skupiny Jackson 5

Ve věku 70 let zemřel bratr Michaela Jacksona a jeden z členů skupiny Jackson 5
Zdroj: Wiki Commons / David Sedlecký
OSOBNOSTI CELEBRITY
Uložit Uložené

Jeho rodina to dnes oznámila v příspěvku na Instagramu.

Toriano Adaryll „Tito“ Jackson byl třetím synem z devíti dětí rodiny Jacksonových. Spolu s bratry Jackiem, Jermainem, Marlonem a Michealem byl také členem jejich sourozenecké skupiny Jackson 5. Mezi bratry byl však méně výrazný, zpíval spíše v pozadí a hrál na kytaru.

Doporučeno
Nové informace o zdravotním stavu Bruce Willise. Bývalá manželka řekla, jak se mu daří Nové informace o zdravotním stavu Bruce Willise. Bývalá manželka řekla, jak se mu daří 15. září 2024 v 16:31

Jeho synové TJ, Taj a Taryll zveřejnili na Instagramu společné prohlášení o jeho úmrtí: „S těžkým srdcem oznamujeme, že náš milovaný otec a člen Rock'n'rollové síně slávy Tito Jackson už není mezi námi.“

Skupina Jackson 5 byla uvedena do Rock and rollové síně slávy a v 70. letech 20. století vytvořila několik hitů, které se dostaly na vrchol hudebních žebříčků, včetně písní ABC, I Want You Back a I'll Be There.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by 3T (@3tworld)

Tito Jackson vydal svůj sólový projekt jako poslední ze svých sourozenců, protože se chtěl soustředit na výchovu svých synů, kteří mají vlastní hudební skupinu 3T. V roce 2016 vydal své debutové album Tito Time.

Doporučeno
Co se děje v mozku během okamžiků smrti? Vědci přišli s fascinujícím zjištěním Co se děje v mozku během okamžiků smrti? Vědci přišli s fascinujícím zjištěním 15. září 2024 v 17:10

Podle agentury AP News několik dní před svou smrtí navštívil se svými bratry památník svého zesnulého bratra Michaela Jacksona. „Před naším vystoupením v Mnichově jsme s bratry Jackiem, Marlonem navštívili krásný památník věnovaný našemu milovanému bratrovi Michaelu Jacksonovi. Jsme hluboce vděční za toto zvláštní místo, které uctívá nejen jeho památku, ale také náš společný odkaz. Děkujeme, že udržujete jeho ducha naživu,“ napsal na svém facebookovém profilu.

Příčina jeho smrti zatím nebyla zveřejněna. 

Domů
Sdílet
Diskuse