Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
včera 18. září 2024 v 9:29
Čas čtení 1:00
Magdalena Trajerová

Půjde P. Diddy konečně za mříže? Rappera zadrželi v New Yorku

Půjde P. Diddy konečně za mříže? Rappera zadrželi v New Yorku
Zdroj: wikimedia/ Arthur
HUDBA RAP
Uložit Uložené

Americký rapper Sean Combs neboli P. Diddy byl v úterý obviněn z obchodování se sexem, vydírání a přepravy za účelem prostituce.

Obžaloba Combse obviňuje z vydírání, obchodování s lidmi za použití síly, podvodu nebo nátlaku a z přepravy za účelem provozování prostituce. Combs a jeho společnost měla opakovaně zneužívat ženy verbálně, emociálně, ale i sexuálně. Rapper měl ženy být, tahat je za vlasy, házet po nich předměty a kopat je, což bylo ostatně vše zachyceno na videu, kde napadl zpěvačku Cassie.

Ke zločinům mělo ale docházet i v jeho firmě – konkrétně ke komerčnímu sexu a sexuálnímu zneužívání. Toho se týká druhý a třetí bod obžaloby, podle níž měl rapper ženy  nutit k provozování prostituce. Některé z nich měl dokonce za tímto účelem převážet přes hranice. Combs byl zatčen v pondělí (16. 9.) v newyorském hotelu.

Stojí si ale za svou nevinou.

Doporučeno
Brutální video ukazuje, jak rapper Diddy napadl zpěvačku Cassie Brutální video ukazuje, jak rapper Diddy napadl zpěvačku Cassie 18. května 2024 v 11:49

„Sean 'Diddy' Combs je hudební ikona, podnikatel, milující rodinný příslušník a osvědčený filantrop, který posledních 30 let strávil budováním impéria, zbožňováním svých dětí a prací na pozvednutí černošské komunity. Je to nedokonalý člověk, ale není to zločinec. Ke cti pana Combse slouží, že při vyšetřování pouze spolupracoval a minulý týden se v očekávání těchto obvinění dobrovolně přestěhoval do New Yorku. Prosím, zdržte se svých soudů, dokud nebudete znát všechna fakta. Jedná se o činy nevinného člověka, který nemá co skrývat, a těší se, že své jméno očistí u soudu,“ napsal ve svém prohlášení jeho právník Marc Agnifilo. Dodal, že za rappera bude bojovat jako o život.

Od loňského listopadu podalo na Combse žalobu několik žen, včetně jeho tehdejší přítelkyně a také zpěvačky Cassie Ventury. Všechny žaloby se shodovaly na surovém chování a sexuálním obtěžování.

Domů
Sdílet
Diskuse