Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2024 v 11:49
Čas čtení 0:37
Anna Vondráková

Brutální video ukazuje, jak rapper Diddy napadl zpěvačku Cassie

Brutální video ukazuje, jak rapper Diddy napadl zpěvačku Cassie
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images
ZAHRANIČÍ CELEBRITY
Uložit Uložené

Bezpečnostní záběry hotelu InterContinental v Los Angeles dokázaly to, co slavný rapper celou dobu popíral.

Na videu, které se podařilo získat serveru CNN, Sean „Diddy“ Combs surově mlátí a kope svou bývalou přítelkyni, zpěvačku Cassie Ventura. K napadení mělo dojít v roce 2016. Záběry tak potvrzují znění obžaloby, kterou Combs stále popírá. K videu se zatím nevyjádřil.

Zpěvaččin právník Douglas H. Wigdor označil video za „niterně zdrcující“. Podle něj záběry „potvrdily znepokojivé a násilnické chování pana Combse“. 

Doporučeno
Rapová válka Drake vs. Kendrick Lamar skončila, přinesla nevídanou hru slov, skryté dítě i krev. Kdo je vítězem? Rapová válka Drake vs. Kendrick Lamar skončila, přinesla nevídanou hru slov, skryté dítě i krev. Kdo je vítězem? 15. května 2024 v 13:00

Zpěvačka také tvrdí, že rapper měl zaplatit 50 tisíc dolarů, aby od hotelu koupil zmíněný bezpečnostní záznam, informoval The Guardian.

Případ skončil vyrovnáním obou stran hned den po podání žaloby. Podmínky urovnání však zveřejněny nebyly. Většina lidí poukazovala především na to, jak rychle Combs přistoupil k vyřešení případu způsobem, který zabránil tomu, aby se vůbec přiblížil soudní síni.

Od té doby Combs čelil několika dalším žalobám, které mu připisovaly znásilnění, sexuální útoky, další případy fyzického násilí a šíření „porna z pomsty“. Rapper byl také v minulosti vyšetřován ohledně svých pozemků, které měly být součástí obchodu se sexem.

Domů
Sdílet
Diskuse