Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 10. října 2024 v 11:49
Čas čtení 0:46
Magdalena Trajerová

VIDEO: „Zničíš si hlasivky, nepij to!“ Gordon Ramsay vyzkoušel nový recept zpěvačky Dua Lipy

VIDEO: „Zničíš si hlasivky, nepij to!“ Gordon Ramsay vyzkoušel nový recept zpěvačky Dua Lipy
Zdroj: Dubai Tourism & Economy
OSOBNOSTI DUA LIPA
Uložit Uložené

Dua Lipa nedávno upoutala internet bizarním receptem na nealkoholický nápoj. Vyzkoušel ho i známý šéfkuchař Gordon Ramsay. Ten má ale jasno. „Dua Lipo! Proboha, děvče! Zničíš si hlasivky,“ křičí ve videu poté, co drink dramaticky vyplivne.

Ve virálním videu Dua Lipa do sklenice s ledem nalije dietní kolu, lák z nakládaných okurek a šťávu z jalapenos. Drink navíc doplní i jednou okurkou a jalapenos papričkou. Napije se a zdá se, že si chuť překvapivě opravdu užívá. Záběr vzal sociální sítě útokem, mnoho fanoušků se rozhodlo nezvyklou kombinaci taky vyzkoušet. Mezi nimi i slavný Gordon Ramsay.

@mtvuk Dua Lipa makes a drink consisting of Diet Coke, pickle juice and jalapeno… we WILL be trying (considering how life changing ice cream with olive oil and salt was) 🤩🌶️ #dualipa #dua #mtvceleb ♬ original sound - mtvuk

I Gordon Ramsay zveřejnil video, ve kterém tenhle drink ochutnává. Nejdříve přesně podle zpěvačky přidává do sklenice jednotlivé ingredience, následně se s poněkud opatrným výrazem napije. Téměř okamžitě ale doušek vyplivne a zpěvačce následně vzkáže, aby s pitím tohoto drinku ihned přestala, jinak si zničí hlasivky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Gordon Ramsay (@gordongram)

Ramsayho video má doposud 3 miliony zhlédnutí. Ačkoliv s jeho reakcí mnozí z diváků souhlasí, někteří poukazují na to, že si do své sklenice nalil mnohem více láku než Dua Lipa. Možná se tedy dočkáme druhého dílu, kde už známý šéfkuchař recept nepoplete. 

Domů
Sdílet
Diskuse