Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
11. října 2024 v 17:31
Čas čtení 0:52
Magdalena Trajerová

Rappeři Pil C a Luca Brassi10x vystoupí v Praze i Brně. Představí nové album Vojna

Rappeři Pil C a Luca Brassi10x vystoupí v Praze i Brně. Představí nové album Vojna
Zdroj: Mafia Records
HUDBA HUDBA RAP
Uložit Uložené

Fanoušci rapové scény si v listopadu přijdou na své. Dvojice Pil C a Luca Brassi10x se vydává na tour s názvem Mamma We Did It, aby představila společné album Vojna.

Nekompromisní rap, ostré texty, energická show – jedině tak lze popsat rappery Pil C a Luca Brassi10x. Dvojnásobnou dávku toho všeho si můžeš vychutnat na tour Mamma We Did It. Pil C a Luca Brassi10x na něm představí své společné album Vojna, které spatřilo světlo světa před několika měsíci.

Doporučeno
Oktagon pokoří světový rekord. Na turnaj v Německu dorazí přes 59 tisíc fanoušků Oktagon pokoří světový rekord. Na turnaj v Německu dorazí přes 59 tisíc fanoušků 9. října 2024 v 18:29
Doporučeno
Praha zbořená. Podívej se na ikonické stavby, které už dnes v našem hlavním městě nenajdeš Praha zbořená. Podívej se na ikonické stavby, které už dnes v našem hlavním městě nenajdeš 9. října 2024 v 15:00
Doporučeno
Nejlepší true crimes, které teď najdeš na Netflixu ve stylu Dahmera a Menéndezových Nejlepší true crimes, které teď najdeš na Netflixu ve stylu Dahmera a Menéndezových 10. října 2024 v 13:00

V rámci tour plánují zpěváci zastávky v Praze i Brně. V úterý 12. listopadu vystoupí v pražském klubu Roxy. O den později, tedy 13. listopadu, zavítají do brněnského klubu Fléda.

Album Vojna obsahuje 8 skladeb, včetně úvodního tracku Na ceste do raja. Tento track, který volně navazuje na Pil C-ovu známou sérii Peroxid, odráží aktuální společenské a politické dění. Na albu se objevují výrazné spolupráce se jmény jako Separ, Alan Murin, producenti Mjay Beatz a SpecialBeatz, a vokalistka Nina Janová.

„Tento projekt je skvělou ukázkou toho, co můžeme na domácí scéně vytvořit, když se spojí dvě silné rapové osobnosti. Ačkoli jsou společná alba na naší scéně stále poměrně vzácná, Vojna je důkazem, že když se něco takového povede, výsledek rozhodně stojí za to,“ říká Jiří Pikrt za pořadatelskou agenturu Mafia Records.

Lístky jsou v prodeji již nyní na Gooutu. V první vlně zaplatíš za stání 490 korun. Za 1590 korun pak získáš Ultra VIP vstupné, v rámci něhož můžeš oba dva rappery potkat na Meet and Greet.

Domů
Sdílet
Diskuse