Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 9. října 2024 v 18:29
Čas čtení 0:56
Magdalena Trajerová

Oktagon pokoří světový rekord. Na turnaj v Německu dorazí přes 59 tisíc fanoušků

Oktagon pokoří světový rekord. Na turnaj v Německu dorazí přes 59 tisíc fanoušků
Zdroj: OKTAGON MMA
ČESKO OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Oktagon na eventu v Německu pokoří světový rekord. Do tribuny usedne více než 59 tisíc fanoušků a fanynek.

Největší česko-slovenská MMA organizace Oktagon přepíše o víkendu historické tabulky. Na turnaj OKTAGON 62 na frankfurtském stadionu Deutsche Bank Park se přijde podívat více než 59 tisíc nadšenců. Event se tak stane MMA turnajem se světově největším počtem diváků.

V hlavním zápase se střetne Christian Eckerlin, přezdívaný také jako „frankfurtský král“, jehož síly prověří „nesmrtelný kelt“ Christian Jungwirth.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Na největším zápase v historii se rovněž představí šampion střední váhy Patrik Kincl, který nastoupí proti deset let neporaženému německému zápasníkovi Kerimu Engizekovi. Kromě titulového zápasu střední váhy se v boji o opasek postaví také Katharina Dalisda, jíž vyzve Američanka Mallory Martin. Do klece nastoupí také hvězdy Tipsport GameChanger jako Daniel Torres či Mago Machaev. Chybět nebude ani Slovák Palo Langer.

Během poločasu vystoupí zpěvák John Newman s jeho známi skladbami jako je Love me again či Blame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

OKTAGON 62 není první událostí, kterou organizace pořádá v Německu. Před dvěma lety zavítala do sousední země poprvé turnajem na stadionu Festhalle ve Frankfurtu. Od té doby v Německu uspořádala několik úspěšných eventů v Kolíně, Mnichově, Oberhausu a Stuttgartu.

Doporučeno
Český MMA šampion už za pár dní možná projde peklem. Uvidíme trilogii s Karlosem Vémolou? Český MMA šampion už za pár dní možná projde peklem. Uvidíme trilogii s Karlosem Vémolou? 7. října 2024 v 7:00

Že Oktagon dokáže nalákat mnoho příznivců ukázal již v červnu, kdy na stadion Eden dorazilo 28 tisíc lidí. V Česku několikrát vyprodal O2 Arénu. Vysokou návštěvnost měly i zápasy na pražské Štvanici či na stadionu Ondreja Nepelu v Bratislavě.

Zpět
Sdílet
Diskuse