Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. ledna 2015 12:41
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Kanye jako milující otec s dcerkou North West v klipu Only One

HUDBA
Uložit Uložené

Se songem Only One, na kterém spolupracoval i Paul McCartney, okolo sebe Kanye udělal v posledních dnech kopec rozruchu, ale všechno má svůj důvod.

Se songem Only One, na kterém spolupracoval i Paul McCartney, udělal okolo sebe Kanye v posledních dnech kopec rozruchu, ale všechno má svůj důvod. Vzpomínaný song je totiž první skladbou z jeho připravovaného alba, které by mělo dropnout během tohoto roku, a tak pomalu začíná Ye i své mediální promo. Před pár hodinami se zastavil na návštěvě v show u Ellen DeGeneres, kde mluvil o touze mít víc dětí s Kim, o změně svého chování po manželství a pár slov věnoval také spolupráci s adidas. Kromě jiného byla ale tahákem celé show zejména premiéra jeho nového klipu na song Only One, který zobrazuje, jak tráví Yeezy čas se svou dcerkou, North West. Sleduj tak samotný klid níže a jako bonus se v jednom videu nachází i song, který věnovala Ellen Kanyemu na BET Honors.

Domů
Sdílet
Diskuse