Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. června 2015 17:54
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Další sérii nevysvětlitelných triků předvedl český iluzionista Strapovi

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

S naším nejoblíbenějším kouzelníkem lidé odmítají hrát karetní hry. Teď už víme proč.

Určitě si ještě pamatujete na iluzionistu z Česka, kterého jsme vám před časem představili jako velký talent. Jeho projekt Revolution of Magic expandoval i na Slovensko, tedy konkrétně k Separovi a Tině domů. A protože na jednu výjimku zatím spolupracuje výhradně s členy rapové scény, tentokrát se rozhodl oslovit Strapa, který mimochodem chystá nové album Versus. Ale o tom jindy.

V pořadí desátý díl se nesl v trochu jiném duchu. První výjimkou je, že kromě hlavních aktérů, Strapa a Radka seděli v místnosti i další lidé, což je zároveň pro diváky u počítače další důkaz o tom, že v žádném případě nejde o dohodu s interpretem. Pozměněný byl tak trochu i klasický formát. Opět se začalo kartami, avšak po prvním triku přišly další a další, stále se stejným balíčkem. Bc. magician dokázal nejprve najít Strapem podepsanou kartu. Okej, někdo si možná řekne, že to je klasika. Jenže to, co přijde potom, nevysvětlí jen tak leckdo. Aby toho nebylo málo, iluzionista dokázal v Strapově ruce rozebrat dvoueurovou minci na dvě části. Ale pozor! Vůbec se nedotkl, takže komentáře o tom, že ji vyměnil za svou, bereme za zcela bezpředmětné. Vždyť posuďte sami.

Domů
Sdílet
Diskuse