Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. srpna 2015 17:15
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nové video Mafie 3 se soustředí na New Orleans. Tvůrci ho chtějí vytvořit podle sebe, ale stále věrohodně

TECH
Uložit Uložené

Mafia 3 přichází s novým videem, tentokrát soustředěným na New Orleans.

K oznámení Mafie došlo poměrně nedávno, ale jak je vidět, 2K se ze všech sil snaží o pořádnou mediální masáž, která pravděpodobně jen tak neskončí. První zveřejněný trailer a záběry z hraní vyvolalo mezi fanoušky velmi smíšené reakce. Někteří se hry už nyní nemohou dočkat, ale druzí zůstali poměrně zklamaní, ať už kvůli postavám, hratelnosti nebo něčemu jinému. No a dnes jsme se dočkali nového videa, které se zaměřuje nikoliv na protagonistu, ale samotné New Orleans, kde se bude hra odehrávat.  

V krátkém videu nám producent Andy Wilson připomíná, že série se proslavila zejména vyprávěním příběhu, který se pojí s organizovaným zločinem a odehrává se ve městě, ze kterého je cítit dobové i místní zasazení. To právě díky autentickým vozidlům, hudbě, módě atd. A právě toto je i snahou i tvůrců Mafie 3. 

Město jako takové ale nebude identickou kopií toho skutečného, ale tvůrci se spíše snaží vypracovat svou vlastní představu o něm. Hráč má ale stále spolehlivě poznat, kdy a kde se hra odehrává, tedy v New Orleans z osmašedesátého. Nesmíme zapomenout ale ani na soundtrack, který dobové zasazení také věrohodně promítne. Těšit se tak můžeme na The Rolling Stones nebo The Kinks. Podkresová skladba je ironicky asi tím nejzajímavějším, co video přináší, protože žádné nové strhující záběry bohužel nepřineslo.

Domů
Sdílet
Diskuse