Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. listopadu 2015 8:39
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Hordy lehkých žen a kokain na kila mají svoji daň. Charlie Sheen je HIV pozitivní

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Známý a oblíbený herec, kterého si všichni zamilovali jako Charlieho Harpera, se přiznal k tomu, že je HIV pozitivní.

Je to tak, alespoň dle zahraničních médií, která už déle tvrdila, že jistý hollywoodský herec je HIV pozitivní. K tomuto obvinění se má přiznat Charlie Sheen, kterého všichni milujeme díky seriálu Dva a půl chlapa, kde ztvárnil snad nejzábavnější sitcomovou postavu všech dob. Byl bohatý, i když nic nedělal, měl každou dívku, na kterou se podíval, jinými slovy, žil si bohémským životem. Sheen ale postavu moc hrát nemusel, sám totiž žil životem, který inspiroval i Bilzeriana a zřejmě i mnoho dalších. Prostitutky, pornohvězdy, striptérky, litry alkoholu a kila drog, to vše prošlo Charlieho rukama (kromě jiného). Získal miliony fanoušků a právě jejich ztráty se obával, a proto se nikdy veřejně nepřiznal.

K tomu ho ale tlačila média a údajně i blízcí. Mluví se o tom, že se u pohlavního styku nechránil a vědomě tak přenášel chorobu HIV na své lásky. Zda je to pravda, si samozřejmě netroufáme říci, od toho je tady bulvár, ale my budeme rádi, pokud se tyto dohady nepotvrdí. Celkem by to Charliemu zkazilo image. A desítkám žen nejspíše i život. Sheen by měl chorobou trpět už déle, ale opět se skloňuje více časových období, a tak nechceme podávat nepravdivé údaje. Jedno je jisté, Sheen je HIV pozitivní a pro jeho zdraví to neznamená nic pěkného. Čert by to ale vzal, aby si z toho vzal ponaučení, začal chodit do kostela a pít polotučné mléko.

Still winning

Domů
Sdílet
Diskuse