Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. prosince 2015 20:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ben Cristovao si užívá postelových hrátek s nádhernou slečnou v pikantním videoklipu

HUDBA
Uložit Uložené

Předposlední videoklip z alba Made In Czechoslovakia měl svoji premiéru na koncertu v Praze a dnes ho můžeme zhlédnout už i online.

Je to už poměrně dlouho, co jsme měli možnost poprvé slyšet album s názvem Made In Czechoslovakia, jehož autorem je oblíbený Ben Cristovao. Celý tento projekt se nesl v převážně rapovém duchu, ale obsahoval i melancholické skladby, kterými je jako interpret charakteristická. Dnes si pro nás připravil údajně předposlední videoklip z tohoto počinu, jelikož bychom se už brzy měli dočkat dalšího sóla, které si určitě vyžádá další vizuály.

Videoklipu se tedy dočkala skladba Postel, jejíž text na první poslech naznačuje, že si žádá alespoň pár pikantních záběrů. Ben fanoušky nezklamal a naservíroval opět atmosférickou záležitost, jak jsme už u jeho klipů zvyklí. Zajímavé provedení vzniklo pod režisérskou taktovkou Tomáše Kasaly, jehož rukopis jsme už měli možnost vidět například u skladby Instagram. Produkčně skladbu už tradičně ošéfovali dvorní The Glowsticks z Toronta a vy si nyní můžete vychutnat jejich skvělou souhru s interpretem. Pokud máte zájem o koupi merche v podobě triček, mikin nebo čepic, vše najdete na Bennyho oficiální stránce. Teď už se ale nenechte rušit při sledování videoklipu.

Domů
Sdílet
Diskuse