Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. ledna 2016 22:14
Čas čtení 0:00
Tomáš Macho

iPhone 7 projde velkou změnou designu. Plastovým páskům odzvonilo

TECH
Uložit Uložené

I menší změny dokáží potěšit.

To, že letos můžeme očekávat minimálně dva nové iPhony, je každému jasné. Konec léta, respektive začátek podzimu, jednoznačně patří Applu, avšak kromě očekávaného iPhonu 7 a 7 Plus se zřejmě dočkáme i menšího návratu v podobě čtyřpalcová verze, neoficiálně ji můžeme nazvat iPhone 7C. Více o celkových plánech společnosti ze Sillicon Valley pro rok 2016 se dozvíte již zítra, zatím si však můžete přečíst o dalším úniku Podpultové informací, které se týkají změny designu nadcházející vlakového lodě.


Už od iPhonu 4, kdy Apple upustil od plastových telefonů a vydal se cestou hliníku, respektive skla (pokud nepočítáme iPhone 5C), byly součástí konstrukce nepatrné, ale přitom snadno postřehnutelné plastové tenké pásy. A to z jednoho prostého důvodu: Obyčejný hliník není zrovna kov, který by měl v oblibě propouštět jakýkoliv signál. Tyto antény obtékající konstrukci nám ještě více udeřily do očí při únicích tehdy ještě nepředstaveného iPhonu 6 a mnoho lidí jejich označovalo jako maximálně nevkusný designový prvek. Inu, technologická doba pokročila a podle všeho se u dalších telefonů s tímto kouskem plastu již více nesetkáme. Telefon by měl totiž disponovat tzv. inteligentní hliníkovou konstrukcí, která kromě propouštění signálu zabezpečí lepší příjem. Bonusem by mělo být oficiálně prohlášení o voděodolnosti zařízení, ačkoli video níže vás přesvědčí, že i nynější iPhony jakžtakž pobyt pod vodou zvládnou.

iPhone 7 projde velkou změnou designu. Plastovým páskům odzvonilo
Domů
Sdílet
Diskuse