Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2016 15:12
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Kanye má G.O.O.D. Friday v pondělí s Kendrickem Lamarem

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložit Uložené

Minulý pátek možná nevyšel podle představ, ale Kanye vám to vynahradí jednou z jeho životních lekcí.

Znovuzrození série G.O.O.D.Fridays zahřálo u srdce nejednoho fanouška, který si pamatuje release alba MBDTF a po silvestrovské předehře jménem Facts a dojemné skladbě Real Friends tak všichni čekali plnou délku tracku No More Parties in LA s Kendrickem Lamarem. Skladbu, nebo spíše minulý páteční release však pojal Kanye tematicky, a jelikož má nyní kromě Parties v LA zejména plné ruce práce s tvorbou kolekce Season 3, svůj text, přesněji 90 barů stihl dopsat až někdy v sobotu/neděli během letu do Itálie. Po návratu do USA údajně mířil rovnou do studia, ve kterém to muselo vypadat určitě zajímavě. Kromě featuringu od Kendricka Lamara totiž na této skladbě zaujme zejména beat od Madliba s legendárním Ghostface Killah Mighty Healthy samplem. SWISH by tak na rozdíl od Yeezuse měl znít jako "starý dobrý Kanye" a podobnou myšlenku se snaží Dr. West reflektovat i skrz sérii zarámovaných fotek, z nichž máme zatím ve sbírce dva exempláře. Na závěr tak jen dodám, jak již určitě dávno víte, že SWISH vychází 11. února, ale tento pátek doufejme zůstane Yeezy doma.


Doporučeno
Recenze: Kendrick Lamar v Praze vyprávěl příběhy beze slov a ukázal, jak má vypadat moderní rapová show Recenze: Kendrick Lamar v Praze vyprávěl příběhy beze slov a ukázal, jak má vypadat moderní rapová show 11. října 2022 21:30




Domů
Sdílet
Diskuse