Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. února 2016 17:16
Čas čtení 0:00
Martin Mičuda

Top Gear poznává druhého moderátora. Po boku Chrise Evanse stane Matt LeBlanc

TECH
Uložit Uložené

Novodobé pokračování slavné show bude mít na krku minimálně dvojice moderátorů.

Dnešním dnem jsme se konečně dočkali oficiální zprávy ohledně pokračování proslulého Top Gear, neboť přímo ze „stáje“ BBC se dozvídáme, že hlavnímu moderátorovi, kterého, jak již dobře víme, ztvárňuje Chris Evans, bude sekundovat neméně známá osobnost, americký herec Matt LeBlanc. Toho si většina pochopitelně spojuje s postavou Joeyho Tribbianiho z kultovního seriálu Přátelé, jak však možná víte, zároveň je i velkým automobilovým nadšencem, což je jistě jedním z důvodů, proč se objeví po boku Chrise během nové, 23. série Top Gear. Stejně tak nováčkem není ani ve spojitosti s tímto slavným automobilovým zábavným programem, protože v rámci jeho tradiční soutěže „Hvězda v autě za rozumnou cenu“ se stal s časem 1:42 nejrychlejším pozvaným hostem svého času, tedy v období, kdy samotné auto zhmotňovala Kia Cee'd.

LeBlanc při této příležitosti prohlásil: „Jako blázen do aut a velký fanoušek Top Gearu jsem poctěn a nadšen tím, že jsem součástí nové kapitoly ikonické show“. Jeho příchod „schválil“ i sám Chris Evans, který tuto skutečnost okomentoval následovně: „Matt je dlouholetý petrolhead a jsem nadšený tím, že se připojí k Top Gearu. Předvádět naše nejbláznivější nápady na obrazovce je naší prací snů, a proto vím, že budeme rozebírat nápady na epické roadtripy.“ Zajímavostí je, že stále se přitom spekuluje i o tom, že by se k Evansovi měla přidat dvojice Chris Harris a Sabine Schmitz, což ostatně teprve nedávno vcelku potvrzovala i jedna úsměvná skutečnost. Během natáčení nových částí, které se mimochodem objeví na obrazovkách ještě letos, totiž Chrisu Evansovi udělalo nevolno a kamery ho zachytily, jak zvrací. Za volantem tehdy testovaného Audi R8 V10 však neseděl on, ale právě Sabine Schmitz. Je tedy otázkou, v jaké spojitosti. To se však dozvíme až časem.

Top Gear poznává druhého moderátora. Po boku Chrise Evanse stane Matt LeBlanc

Domů
Sdílet
Diskuse