Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. února 2016 21:08
Čas čtení 0:00
call_me_andy

Scribble je tužka, která umí psát jakoukoliv barvou. Stačí ji naskenovat

TECH
Uložit Uložené

Představte si pero, díky kterému byste mohli kreslit barvou jakou chcete. Vzdálená budoucnost? Ne! Krásná přítomnost díky projektu Smart Ink.

Pero Scribble je jedna z prvních inteligentních tužek na světě. A vnáší do našich životů geniální a revoluční novinku – psaní či kreslení jakoukoliv barvou. Díky speciální inkoustové cartridge a skeneru je pero schopné „naklonovat“ barvu, kterou si vyberete a umožní vám s ní následně psát či malovat.

SMART INK

This pen can write in any color in the world. Just scan the color you want and use it for drawing.

Posted by GI Gadgets on Thursday, February 25, 2016

S mottem: „Poslední pero, které si kdy v životě koupíte,“ slibuje Scribble, že s ním nakreslíte cokoliv a s přesnou barvou. Jestliže tedy budete chtít namalovat mistra Yodu a nebudete vědět, jakou zelenou na jeho obličej máte použít, jednoduše přiložíte pero, například k jeho postavičce, zmáčknete tlačítko, rozsvítí se vám barevná dioda, barva se vám automaticky namíchá a vy můžete vesele kreslit. Inkoust je podle produktových stránek dokonce vodotěsný a náplně vyměnitelné

Pero je inteligentní, takže ho můžete dokonce sesynchronizovat se speciální aplikací v tabletu nebo v mobilním zařízení. Díky tomu můžete využít další barevný potenciál, kdy si barvu vyberete přímo v programu a necháte si ji „přenést“ do pera. 

Scribble je tužka, která umí psát jakoukoliv barvou. Stačí ji naskenovat

Scribble má celkem 2 varianty. Tou první a asi nejvíce populární bude klasické pero s možnosti výběru jakékoliv barvy a tou druhou je speciální pero pro tablety. Díky němu si můžete kreslit na iPadu a výtvory pak například posílat svým ratolestem, jako je ukázáno zde:

Pero je momentálně k zakoupení na těchto stránkách, za předobjednávkovou cenu 249 dolarů za tužku na papír a 119 dolarů za Scribble pro tablety. Na výběr je z několika barevných variant per, které si můžete zakoupit například i ve výhodném balíčku za 300 dolarů, kde najdete obě dvě varianty.

Domů
Sdílet
Diskuse