Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2016 19:59
Čas čtení 0:00
cinnamon

Taylor Swift v nejnovější reklamě na Apple Music rapuje hit Jumpman od Drakea a Futurea

HUDBA
Uložit Uložené

Letošní vítězka Grammy ukázala, jak pracuje na své postavě snů.

Zajímalo vás někdy, co poslouchá Taylor Swift, když maká na svojí vypracované postavě? Díky reklamě na Apple Music to můžete konečně zjistit. Pro většinu z vás nebude zajisté  překvapením, že je velkou fanynkou rapu. V minulosti byla spojována například se jmény jako je Gucci Mane nebo Kendrick Lamar, se kterým spolupracovala na písni Bad Blood, která se okamžitě stala obrovským hitem. V nové kampani však původně country hvězda ukázala svou dosud nepoznanou stránku.

První reklama byla představena dnes a můžete v ní vidět Taylor na běžícím páse, rapující skladbu Jumpman, na které má zásluhy Drake a Future. Video vychází téměř rok poté, co hvězda přesvědčila společnost, aby změnila svou politiku ve vyplácení umělců, jejichž hudba byla streamována právě na Apple Music. Umělci tak nyní díky tomu dostávají peníze i během tříměsíčního bezplatného zkušebního období zákazníka. Video doporučujeme sledovat až do konce.

Domů
Sdílet
Diskuse