Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. dubna 2016 10:48
Čas čtení 0:00
Jakub P.

ScHoolboy Q naplno projevil své gangsterské já v novém videosinglu Groovy Tony

HUDBA
Uložit Uložené

Od alba Oxymoron z roku 2014 jsme od Školáka Q mnoho nové hudby nedostali. Nastal ale čas na změnu, a tak přichází první videosingl z připravované desky.

Není žádným tajemstvím, že ScHoolboyovo další album, následovník projektu Oxymoron, který zatím nemá jména, je už v téměř závěrečné fázi tvorby. I když zatím nemáme ani release date, ani žádné informace o hostech, je tu alespoň jedna více než pozitivní zpráva. V noci na dnešek nám tábor Top Dawg Entertainment odhalil první singl, a to rovnou i s doprovodným videem. Skladba nese název Groovy Tony a po zvukové stránce lze cítit, že Q naplno pustil uzdu svému gangsterskému já. Vždyť už samotným titulem songu nejpravděpodobněji odkazuje na Tonyho Montanu z filmu Scarface, jehož jméno spojil s vlastní přezdívkou GroovyQ. Jak track, tak i vizuál obsahují tradičně mnoho motivů týkajících se násilí, drog a žen, tedy toho, co tvoří podstatnou část jeho tvorby a života.

Na videoklipu je zajímavé to, že střídá záběry z první osoby s těmi klasickými, přičemž dostáváme náhled na ScHoolboye Q v roli člověka, kterému se není radno stavět do cesty. Do svého přístavu si nosí těla konkurentů a šrotuje jejich auta. Peníze má asi z bankovních loupeží a prodeje omamných látek. Vrcholem vizuálu je moment, kdy si zapaluje blunt o svoji hořící bundu, no a to, co se děje na samotném konci, asi netřeba popisovat. Groovy Tony si pusť a zhlédni níže.

Pre viac informácií zo sveta rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse