Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2016 10:40
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Svou přítelkyni překvapil na výročí Skype telefonátem s polonahou blondýnkou v pozadí. Ve skutečnosti však šlo jen o povedený žertík

ZAJÍMAVOSTI VIDEO
Uložit Uložené

Velmi nepříjemné překvapení.

Oslava výročí patří ve vztahu mezi nejdůležitější každoroční tradice, ale jeden z partnerů si může pořádně zavařit už jen tím, že si na společné výročí vůbec nevzpomene. Jednou z dalších možností pak je vystřelit si ze své přítelkyně přesně tak, jak to udělal internetový tvůrce Josh Palermu Lin pomocí služby Skype, své odhalené kamarádky a předem nahraného videa. Josh totiž svou přítelkyni překvapil den před tím, než měl skutečně přijít, a tak jí nejdříve zavolal na Skype, pustil nahrané video s polonahou slečnou procházející se v záběru a až po několika sekundách se objevil ve dveřích bytu své přítelkyně, aby ji ujistil, že šlo jen o nevinný žertík. Nevíme sice, jestli bychom mu pak i tak důvěřovali, ale dnes se už dá pomocí žertíku okecat cokoli.

Domů
Sdílet
Diskuse