Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2016 15:15
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Timberlake se připomíná funky novinkou Can't Stop The Feeling, která má opět potenciál velkého hitu

HUDBA
Uložit Uložené

Doprovodná skladba k filmu Trolls, který se do kin dostane již na podzim tohoto roku.

Justin Timberlake patří v současnosti mezi krále popu, o čemž snad nikdo nepochybuje. Jeho tvorba však nese i množství charakteristických rysů funku, což nám dokázal i čerstvou novinkou s názvem Can't Stop The Feeling, jejíž vydání ohlásil před pár dny na svém Twitteru. Nikdo však pochopitelně nevěděl, co od zpěváka očekávat, ale nakonec jsme se dočkali skladby, která má dostatečný potenciál k tomu, aby ovládla světové žebříčky, což vám bude jasné po prvním refrénu. Novinka je zároveň doprovodnou písní k filmu Trolls, který studio Dreamworks v kinech představí již na podzim letošního roku. Justin se společně s Annou Kendrick postará i o dabing pro hlavní kreslené postavy a údajně budou mít na svědomí i přezpívání skladby True Colours od Phila Colinse.
 
Novinka hned přichází i s průvodním videoklipem, tentokrát však jde spíše o netradiční záležitost, kde se objevují známé osobnosti jako Gwen Stefani, James Corden či Kunal Nayyar z The Big Bang Theory, které se nechávají unést rytmem a melodií. Dost bylo slov, vychutnejte si novinku. A pořádně nahlas.

Domů
Sdílet
Diskuse