Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. května 2016 v 18:26
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Zayn Malik, plno světel a laserů. Takový je futuristický klip bývalého člena One Direction

HUDBA
Uložit Uložené

Po skladbách jako Pillowtalk či It's You má svůj vizuál i track Like I Would. Při jeho tvorbě byla pravděpodobně přítomna výrazná inspirace filmem Tron.

Sólové album Zayna Malika, Mind of Mine, na které bylo zvědavých mnoho fanoušků bývalého člena populární skupiny One Direction, je již nějakou dobu venku a každý si tak měl čas udělat vlastní názor ohledně toho, zda byl jeho odchod dobrou volbou, nebo ne. Podle mého osobního názoru je vhodnější odpověď ano, protože Zayn dostal mnohem větší kreativní prostor a mohl zpívat o tom, o čem uznal za vhodné, zahrnujíc i témata, která by se na skladbu seskupení orientovaného na nižší věkové kategorie nikdy nedostala.
 
Přestože deska Mind of Mine vyšla již v březnu, partner modelky Gigi Hadid nepřestává svou fanbase zásobovat novými věcmi. Aktuálně má pro vás připravený videoklip na track Like I Would, ze kterého lze cítit velkou inspiraci filmem Tron. Zayn se totiž pustil do futuristicky laděného vizuálu, ve kterém dominuje hra světel a laserů, přičemž i samotný hlavní aktér je oblečený ve speciálním obleku. Samozřejmě, klip by nebyl kompletní, kdyby se v něm neobjevilo několik tančících slečen. Vizuál na tento taneční song se podívej níže. Mimochodem, o jeho režii se postaral známý Director X.

Domů
Sdílet
Diskuse