Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2016 21:44
Čas čtení 0:00
Simi

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Které se podaří prorazit ve světě showbyznysu a která z nich předčí jméno svého úspěšného rodiče?

Existují desítky dětí slavných hvězd, které se pod tíhou slavného jména prostě sesypaly. No následujících deset případů ti dokáže, že z příjmení rodičů lze snadno vytěžit a přitom si najít v showbyznysu vlastní místo. Seznamte se s prominentními dcerami, které zdědily do vínku nejen atraktivní vzhled, ale i talent a smysl pro odpovědnost. Svědčí o tom jejich úspěchy a možná i snaha nezůstat ve stínu slavných rodičů.

Hailie Jade Scott

Dceři úspěšného amerického rapera Eminema je sladkých 20 let a budoucnost má před sebou. Není to tak dávno, co se kontroverzní umělec vyjadřoval ve skladbách o těžké výchově dcery kvůli střídavé péči s matkou a nedostatku financí. Karta se očividně obrátila a z mladé Hailie se stala ambiciózní mladá žena, která se může pyšnit maturitním vyznamenáním a titulem královny krásy střední školy Chippewa Valley v Clinton Township. Umělcova ratolest se momentálně věnuje studiu na Michiganské státní univerzitě.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: huffingtonpost.ca

Corinne Foxx

21letá dcera oscarového herce Jamieho Foxxe se vydala na modelingovou dráhu. Titul Miss Golden Globe 2016 jí právem náleží, ale mimo jiné se také věnuje studiu na univerzitě v Severní Karolíně. Nepopírá, že její vztah s otcem je ukázkový a místy jí nahrazuje i nejlepšího přítele. Inu, dívka se zřejmě neztratí.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: Steve Granitz

Nicole Richie

Pěvecká ikona Lionel Richie se v roce 1984 rozhodl adoptovat tříleté děvčátko - Nicole. Jejím kmotrem se stal samotný král popu Michael Jackson. Dnes již 34letá módní designérka, autorka i herečka, zaznamenala úspěchy ve světě módy jako tvář značky Bongo jeans či Jimmy Choo. Navrhla několik úspěšných kolekcí oblečení a do módního průmyslu se pustila se značkami Winter Kate a House of Harlow 1960. Nicole se také naplno věnuje svému manželovi Joelovi Madden a jejich dvěma ratolestem - Harlow Winter Kate a Sparrow James Midnight.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: celebuzz.com

Lily Collins

Phil Collins, protagonista anglické rockové skupiny Genesis (mimo jiné), se netají tím, že dcera je jeho největším štěstím. Lily nestála ve stínu svého otce příliš dlouho a rozhodla se pro hereckou kariéru. Už jako malá navštěvovala divadelní soubor Youth Academy for Dramatic Arts. Svůj talent předvedla i v seriálech The Hills a Beverly Hills 90210. V roce 2008 vyhrála cenu Young Hollywood Award. Později se představila v několika úspěšných celovečerních filmech. Lily je také absolventkou Harvard Westlake School a University of Southern California, kde studovala žurnalistiku. Kromě práce ve filmovém průmyslu se věnuje publikování svých článků pro Elle, Teen Vogue, či Los Angeles Times.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: stylecaster.com

Zoe Kravitz

Rocková hvězda Lenny Krevitz a Lisa Bonet (The Cosby show) se mohou těšit z krásné a úspěšné dcery Zoe. Po rozvodu hvězdného páru žila, tehdy jen 5letá Zoe, v péči otce, který se rozhodl rozvíjet její talent pro herectví. Studium herectví na konzervatoři SUNY Purchase jen prohloubilo její nadšení pro film a Zoe začala přijímat první herecké nabídky. Herecký debut si odbyla ve filmu Koření života a následovaly snímky jako X-Men, Divergence, Atentát na střední, Twelve nebo Něco jako komedie. Snědá kráska se kromě herectví věnuje i hudbě a modelingu.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: elle.com

Kendall Jenner

Mladičká Kendall patří mezi nejsledovanější ženy showbyznysu. Jejím otcem je americký olympionik Caitlyn Bruce Jenner a mediálně známá exhibicionistka Kris Jenner. 20letá Kendall je již od roku 2012 stálicí všech velkých módních přehlídek těch nejzvučnějších jmen. Její jméno je spojeno se značkami Chanel, Marc Jacobs, Givenchy, Balmain nebo Dolce & Gabbana. Dokonce se objevila na molu Victoria's Secret 2015 Fashion Show. Také se věnuje psaní a spolu se svou sestrou Kylie vydaly knihu Rebels: City of Indra.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: info-sasa.com

Rashida Jones

Slavnému skladateli Quincy Jonesovi a herečce Peggy Lipton se dcera rozhodně povedla. Právě Rashida se uvedla jako jedna z nejnadanějších hereček Hollywoodu. Už během studia na Harvardu hrála rovnou v několika divadelních hrách. Na svém kontě má úspěšné filmové snímky jako The Social Network, Něco na těch mužích je nebo Kámoš k pohledání. Herečka se věnuje i dabingu, často se objevuje v televizních seriálech a její tvář jste mohli vidět i v hudebním videoklipu skupiny Beastie Boys.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: eurweb.com

Rainey Qualley

Momentálně 26leté dceři známé americké herečky Andie MacDowell (Tarzan), byla očividně do vínku přidělena nejen krása, ale i talent. Kromě herectví se věnuje také hudbě a také se může pyšnit titulem Miss Globe 2012. Podařilo se jí nahrát album Turn Down the Lights, na kterém se objevil i její debutový song Me and Johnny Cash. Rainey je matčinou velkou obdivovatelkou a také největší inspirací.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: hawtcelebs.com

Emma Roberts

Emma patří do herecké rodiny, a proto není překvapením, že se tato sympatická slečna začala zajímat o herectví již v útlém věku. Otec Eric Roberts i teta Julia Roberts jsou pro ni velkým vzorem. 25letá rodačka z New Yorku odstartovala svou kariéru rolí ve filmu Kokain, kde si zahrála po boku hereckých velikánů jako je Johnny Depp a Penélope Cruz. Následovalo obsazení do hlavní role ve filmech Panna Aquamarine, Divoška, Něco jako komedie, Ashby nebo Millerovi na tripu. Svůj talent předvedla i v populárních televizních seriálech American Horror Story a Scream Queens a v roce 2005 vydala své debutové album, které se stalo soundtrackem seriálu Unfabulous and More.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: vogue.com

Dakota Johnson

Desítku půvabných a úspěšných žen nám uzavírá Dakota Johnson, dcera uznávaného Dona Johnsona. Dakota se po ukončení univerzity podepsala pod William Morris Agency a začala rozvíjet svou hereckou kariéru. Jejím filmovým debutem se stalo Léto v Alabamě, které režíroval samotný Antonio Banderas. Úspěch se dostavil i při účinkování ve filmu Sociální síť, Netvor, 21 Jump Street a Jak přežít single. Stala se třetí generací v rodině, které se podařilo získat ocenění Miss Zlatý Glóbus 2016. Dakota je i vyhledávanou modelkou, ocitla se na molech značek Mango, Wish, Oliver Peoples a Uniqlo. Její snad nejznámější hereckou postavou byla Anastasia ve filmu Padesát odstínů šedi.

10 prominentních dcer, které rozhodně nedělají hvězdným rodičům ostudu
Zdroj: hellomagazine.com
Domů
Sdílet
Diskuse