Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. května 2016 11:37
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Je mu jen 14 let a už odmítl 675 milionů korun za svůj nápad. Taylor chce byznys s lékárničkami rozvíjet vlastními silami

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Podnikatelský nápad mladého Taylora získává pozornost.

Jmenuje se Taylor Rosenthal a je mu jen 14 let, ale i přesto už má za sebou pravděpodobně více podnikatelských zkušeností, než většina z nás. Taylor totiž patří mezi mladou generaci, které ne nestačí jako odpověď a samozřejmě, že věk považuje pouze za číslo neomezující ho při výkonu jeho práce. Ať už je Taylor jakkoli mladý či starý, už v této době má vlastní kancelář, vlastní společnost a dokonce před pár dny odmítl 675 milionů korun za to, že by kupce převzal jeho podnikatelský nápad.
 
Taylor přitom přišel na to, jak v mladém věku zbohatnout úplnou náhodou, když se svými spoluhráči cestoval napříč americkým státem Alabama na několik sportovních turnajů. Problém ale spočíval v tom, že na téměř každém z nich došlo k nějakému zranění a lidé tehdy rychle nevěděli, kde by mohli najít lékárničku s potřebnými pomůckami na rychlé ošetření. Mladý podnikatel tedy vymyslel šikovné automaty na lékárničky, ve kterých si lidé mohou zakoupit 100 a 400 korunové verze lišící se v několika aspektech. Právě za koncept těchto automatů mu bylo nabízeno zmíněných 675 milionů korun, avšak Taylor se rozhodl, že svou společnost chce rozvíjet sám. Už teď dostal objednávku od zábavního parku Six Flags, který si zakoupil rovnou 100 kusů po přibližně 100 tisících korun za jeden, a tak se mladému klukovi peníze pomalu sypou z každé strany. Nevím, zda bychom v jeho věku dokázali odolat vábení 675 milionů, ale klobouk dolů před jeho odvahou a ambicemi.

Je mu jen 14 let a už odmítl 675 milionů korun za svůj nápad. Taylor chce byznys s lékárničkami rozvíjet vlastními silami
Zdroj: Recmed
Domů
Sdílet
Diskuse