Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2016 18:05
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Na prvním singlu z Cruel Winter se kromě Kanyeho objevuje dalších 7 interpretů. Alba od G.O.O.D. Music se tak opravdu dočkáme

HUDBA
Uložit Uložené

Big Sean, Travis Scott, 2 Chainz, Yo Gotti, Desiigner, Gucci Mane a Quavo. To jsou všichni, kteří se společně s Yeezym podíleli na singlu Round and Round (Champions).

Když Pusha T vysvětloval, jak dostal Jay Zho sloku na skladbu Drug Dealers Anonymous, odhalil, že celé G.O.O.D. Music pracuje na společném albu známém už nějakou tu dobu jako Cruel Winter. Potvrdila to i videa ze studia, na nichž jsme viděli Kanyeho a Big Seana, jak tancují na nějakou tehdy ještě neznámou skladbu. Dnes už víme, o jaký song šlo, jelikož se Yeezus zastavil v rádiové show svého dobrého kamaráda Big Boye, kde první singl z výše zmiňovaného projektu oficiálně představil.

V dobách, kdy skladbu poprvé pouštěl, říkáal, že ještě nemá oficiální název a že je také možné, že předtím, než se dostane na iTunes a podobné platformy, si ještě několikrát projde mixem. V každém případě, ať už se jedná o oficiální titul, nebo ne, objevuje se informace, že se song jmenuje Round and Round (Champions), dle jeho refrénu. Kromě Yeezuse poskytlo své vokální zručnosti i dalších 7 interpretů, jmenovitě Big Sean, 2 Chainz, Desiigner, Travis Scott, Quavo, Yo Gotti a čerstvě propuštěný Gucci Mane. Každý se postaral o jistou část nahrávky a společně tak vytvořili píseň o tom, co dokázali v rapové hře, ve které jsou značnými šampiony. Round and Round si poslechni níže a ohledně dalších novinek o následovníkovi Cruel Summer budeme informovat.

Domů
Sdílet
Diskuse