Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2016 20:06
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Žert, který chlapce připravil o 50 tisíc dolarů. Na Twitchi si vystřelil ze streamerů, ale jeho plán se zanedlouho zhroutil

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Promyšlené až do konce!

Streamovací platforma s názvem Twitch působí na internetu již několik let a stovky hráčů už svou zálibu v sdílení svého hraní přetvořili na zdroj příjmů a plnohodnotnou práci. Twitch kromě klasického „Odebírání“ kanálu za 4,99 dolarů měsíčně nabízí i možnost zakomponovat do streamu příspěvkový systém, díky kterému fanoušci streamerům posílají desítky a někdy i stovky dolarů či eur v průběhu pár hodin. Platby probíhají například přes službu Paypal a právě prostřednictvím ní si z mnoha streamerů chtěl vystřelit chlapík vystupující pod jménem iNexus_Ninja. Služba Paypal totiž nabízí možnost zrušit platbu do určité lhůty, pokud se prokáže, že je k tomu důvod, a tak na tomto principu Nexus Ninja postavil svůj žertík.
 
Několika streamerům postupně posílal částky ve výši několika stovek, ba až tisíců jen kvůli tomu, aby tyto platby mohl přibližně po měsíci zrušit a peníze vrátit zpět na svůj účet. Netušil však, že Paypal mu na jeho žádost o zrušení transakcí nevyhoví a z desítek tisíc dolarů, které daroval lidem na internetu, se mu pravděpodobně nevrátí ani cent. Odhady hovoří o tom, že Nexus Ninja naposílal i více než 50 tisíc dolarů a pokud budeme předpokládat, že tyto peníze neměl v úmyslu použít jako dárek, pravděpodobně bude pořádně rozzlobený a při pohledu na jeho fotografii v úvodu videa budou ještě o něco více rozzlobenější jeho rodiče. Z propracovaného žertíku se tak vyklubala hotová noční můra a chlapci bude ještě dlouho trvat, než všechny své dluhy splatí.

Domů
Sdílet
Diskuse