Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2016 22:20
Čas čtení 0:00
Tibor P.

FIFA 17 bude bohatší o příběhový režim. Vychutnejte si první trailer

TECH FIFA
Uložit Uložené

Fanouškové elektronického fotbalu se už nemohou dočkat.

Fanouškové fotbalu chrochtají blahem – během nejbližšího měsíce dostanou téměř denně pravidelnou několikazápasovou porci kvalitního evropského fotbalu. No a v Electronic Arts zjevně nezapomínají ani na fanoušky elektronického fotbalu. Rok co rok se k nám dostává novější verze jednoho z jejich vlajkových produktů, hry FIFA. Každoročně přibývají aktualizované soupisky, lepší reakce hráčů, v minulém roce dokonce ženský fotbal, většinou se ale jedná spíše o kosmetické úpravy. Zdá se ale, že vydání s označením 17 přinese mnohem zásadnější změny.

EA Sports už dávněji potvrdilo, že dojde k postupnému přechodu na tzv. Frostbite engine, který nezasáhne jen FIFU, ale i ostatní sportovní hry z dílny herního giganta. Nyní přicházejí s další, sice nečekanou, ale o to příjemnější novinkou. FIFA 17 nabídne příběhový režim. Ten ponese název The Journey a vy budete mít možnost vžít se do hráče Alexe Huntera. Alex má snad vše, čím by budoucí superhvězda světového fotbalu měla disponovat, ale bude to chtít pořádně zapracovat, aby se v Premier League prosadil v tvrdé konkurenci. V Alexově postavě zažijete přípravu na zápasový debut i boj o místo v základní sestavě. V nejbližších dnech se o této novince nejspíše dozvíme více. Zatím i vychutnejte první trailer a šetřete penízky.

Domů
Sdílet
Diskuse