Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2016 15:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Facebook Messenger přichází s další změnou, tentokrát se budeme muset rozloučit s klasickým zobrazením posledních konverzací

TECH
Uložit Uložené

Kromě fotbalové hry přináší nejnovější aktualizace i velkou změnu v zobrazování posledních konverzací.

Facebook Messenger je dlouhodobě druhou nejpoužívanější aplikací světa, přičemž sekunduje právě sociální síti, pro kterou vznikl. V současnosti ho používá přibližně 900 milionů lidí po celém světě, a tak je pro vývojáře velmi těžké dělat změny, které by vyhovovaly každému nebo alespoň většině uživatel. V těchto dnech jsme se dočkali nové aktualizace, která přináší kromě návykové fotbalové hry i další změny v oblasti designu, resp. funkcionality. Tentokrát se dotknou domovské stránky aplikace, kde jsme doposud našli výhradně všechny naše poslední konverzace a orientace na této kartě tak byla velmi jednoduchá.

Vše však nasvědčuje tomu, že se v nejbližších dnech i do vašeho telefonu dostanou změny, které kompletně změní vzhled úvodní obrazovky. Už nyní někteří uživatelé najdou ve svém Messengeru na kartě „Hlavní“ nejen poslední konverzace, ale také seznam aktivních uživatelů, seznam oblíbených přátel, se kterými jste v kontaktu nejčastěji nebo seznam všech, kteří mají v daný den narozeniny. No, ať už je tato změna krokem vpřed, už necháme na v ás. Co tímto společnost sleduje, je těžké posoudit, avšak pravděpodobně jim jde hlavně o to, aby lidé trávili v aplikaci co nejvíce času.

Facebook Messenger přichází s další změnou, tentokrát se budeme muset rozloučit s klasickým zobrazením posledních konverzací
Domů
Sdílet
Diskuse