Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2016 12:46
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Sen se stal skutečností pro mladíka, který na ulici rapoval Kanyemu. Yeezus mu totiž pomohl s jeho prvním albem

HUDBA HUDBA RAP
Uložit Uložené

Cameron Grey zastavil Kanyeho na chodníku a poprosil ho, aby si vyslechl, jak rapuje. To se stalo před zhruba rokem, no a teď se ukázalo, že Yeezus mladíkovi pomohl s jeho debutem.

Tvrzení, že sny se plní těm, kteří si jdou nekompromisně za svým, jsi už určitě slyšel. Pokud o něm ale pochybuješ, nabídneme ti teď dobrý příklad ze života jednoho mladého Američana. Cameron Grey byl na začátku roku 2015 mladíkem s touhou nahrát rapové album a prorazit. Jednoho dne šel po ulici v Los Angeles a potkal Kanye Westa, který právě odcházel ze show Big Seana, mimochodem dalšího rapera, jehož objevil velmi podobně. Rozhodl se, že toto je šance jeho života a prodral se Yeezyho ochrankou, křičíce, že chce chicagské hvězdě něco zarapoval. 'Ye, značně v dobré náladě, mu to umožnil, vyslechl si jeho řádky a na konci mu pravděpodobně slíbil, že ho bude kontaktovat. Možná by sis řekl, že to slíbil jen tak do větru a s Cameronem se už nikdy nepotká, ovšem přesný opak je pravdou.

Podle nejnovějších informací, které poskytl sám Cameron portálu TMZ, ho Yeezus kontaktoval tak, jak mu to řekl a navíc se s ním setkal a vzal ho do studia. Tam ho představil producentovi a vítězi Grammy Anthonymu Kilhofferovi. Společně údajně dali dohromady Cameronovo debutové album, které by se mělo jmenovat Cocaine Ferrari. Zatím z něj vyšel jeden singl, Never Bout Us, i s průvodním vizuálem. Dosud nevíme, kdo ho produkoval, ale zato jsme si docela jistý jednou věcí, o Cameronovi budeme v budoucnu ještě něco slyšet. Popravdě, vůbec bych nebyl překvapen, kdyby si na jeho desce Yeezus střihl pár řádků.

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter 

Domů
Sdílet
Diskuse