Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. června 2016 18:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Propracovaný vizuál a striktní rap. Rytmus představuje první plnohodnotnou skladbu z alba Krstný Otec

HUDBA
Uložit Uložené

Zvukem se skladba přibližuje k době kolem alba Bengoro, což jistě ocení každý skutečný rapový fanoušek.

Kromě mnoha jiných alb se v roce 2016 můžeme konečně těšit i na Rytmusovo další sólo. Třetina Kontrafaktu nám již v závěru loňského roku alespoň trochu odtajnila, jak by asi mohlo album znít, a to prostřednictvím krátkého filmu Eternal. Na naše poměry velmi propracovaná a umělecky pojatá záležitost obsahovala i ukázky dvou skladeb, a to jmenovitě Obrazy a Skutočne Kvalitný. Obě tyto věci odkazovaly hudebně hlavně na dobu kolem počinu Bengoro, což jsme určitě všichni přijali všemi deseti.
 
I proto jsme velmi rádi, že vám dnes můžeme představit první plnohodnotnou ochutnávku z alba Krstný Otec, která je opět striktně rapovou záležitostí se zvučným refrénem. Skladba dostává název Pozor a přichází hned i s propracovaným videoklipem z dílny polských profesionálů z 9LITER FILMY, což určitě dokážeš rozeznat už na první pohled, tedy v případě, že ses pozorně podíval na zmíněný Eternal. Co se týče hudební produkce, tak tu si na starost vzal slovenský Choppin Beats a vy si nyní můžete vychutnat výsledek, po kterém pravděpodobně odmítnete poslouchat své dosavadní oblíbence. Nezapomeň si vizuál prohlédnout ve vysoké kvalitě a procítit všechny efekty i samotnou myšlenku

Domů
Sdílet
Diskuse