Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2016 8:59
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Vydělal 8 milionů eur za rok 2015 a jeho příjem i nadále roste. PewDiePie baví masy a královsky na tom vydělává

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Každým rokem větší úsměv na tváři.

Jestli jsi někdy navštívil Youtube, potom si zřejmě slyšel o chlapíkovi zvaném PewDiePie. Sympatický Švéd Felix Kjellberg začínal před pár lety natáčet videa jako stydlivý chlapec a v současnosti se s obrovským náskokem může pochlubit největším počtem odběratelů na celém Youtube a zároveň i nepochybně největším ziskem. Před více než rokem jsme tě informovali o tom, že Felix vydělal za rok 2014 téměř 7 milionů eur, avšak jeho byznys se ještě o něco rozrostl a dnes se tak dle údajů může usmívat, protože před zdaněním mu rok 2015 vynesl až 8,1 milionu eur.

Felix svoje výdělky získává přes vlastní firmu PewDie Productions AB a je celkem zajímavé sledovat, jak se hraní her na internetu postupně rok co rok měnilo na zlatý důl. V roce 2012 vykázal PewDiePie roční příjem okolo milionu eur, v roce 2013 to už bylo přes 3 miliony eur a vzpomínaný rok 2014 přinesl obrovský skok na 7 milionů, což však Felixe nezastavilo a ve své záviděníhodné cestě na vrchol ještě stále pokračuje. Zajímavostí může být i porovnání počtu odběratelů, protože za rok a pár dní se jich přidalo  téměř dalších 9 milionů a nikdo netuší, kam až Felixova popularita dokáže sahat. Nesmíme zapomenout ani na to, že Felix každoročně organizuje několik charitativních sbírek a snaží se pomáhat i těm v nejhorší situaci a když jeho videa lidi baví a umí je rozesmát, proč by si za to ty peníze nezasloužil?  

Vydělal 8 milionů eur za rok 2015 a jeho příjem i nadále roste. PewDiePie baví masy a královsky na tom vydělává
Zdroj: Youtube - Pewdiepie
Domů
Sdílet
Diskuse