Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. srpna 2016 15:44
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Mateřský instinkt nelže. Po 3 letech se vrátil domů o 20 kilo lehčí, a i když ho otec nepoznal, matka ho rychle prokoukne

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Překvapení, jaké jeho rodiče určitě nečekali.

Hadi pochází z Indonésie a když se mu naskytla příležitost odjet studovat na univerzitu do Londýna, dlouho neváhal a vydal se do světa. Bylo mu to i trochu líto, protože se svou rodinou ztratil do značné míry každodenní kontakt a jen tak se domů nemohl vracet, protože letenka byla na pravidelné cestování domů příliš drahá. Po třech letech a úspěšném zvládnutí studia, během kterého mimochodem Hadi zhubl i 20 kilogramů ze své hmotnosti, se rozhodl překvapit své rodiče nečekaným návratem domů. Dohodl se s jedním ze svých bratrů, v restauraci se posadil hned vedle stolu, kde se usadili i jeho rodiče a tvářil se nenápadně. Jeho matka ho však prokoukla již na začátku, když se začala vyptávat, zda jim ten chlapec vedle nepřipomíná Hadiho, na což její manžel řekl, že určitě ne, vždyť tento chlapec je mnohem pohlednější. Nakonec vše vyšlo najevo a Hadi se přiznal, nejprve mámě a pak i otci, ale ti ještě dlouho nemohli uvěřit, že se jim syn konečně vrátil domů. Mateřský instinkt tedy nikdy nelže.

Domů
Sdílet
Diskuse