Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2016 10:28
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Cara Delevingne kdysi přemýšlela o sebevraždě, problémy ale překonala a na nových fotkách vypadá skvěle

REFRESHER
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Mládí umí být těžké, což poznala i Cara Delevingne. Modelka a herečka o tom rozpovídala pro časopis Esquire, přičemž připojila i pár fotografií.

Mládí dokáže přinést různé problémy, se kterými se s malým množstvím životních zkušeností často neumíme vhodně vypořádat, a tak se cítíme nešťastně, což může vyvrcholit i do mnohem horších myšlenek. Své o tom ví i modelka a herečka Cara Delevingne, která prozradila, že když byla teenager, přemýšlela o sebevraždě, neměla se ráda, vše, od hormonů až po školu se na ni sypalo a ona to jednoduše nezvládala. „Nechtěla jsem dále existovat. Chtěla jsem, aby se každá molekula v mém těle rozpadla. Chtěla jsem umřít.“ O tomto citlivém tématu se britská kráska rozpovídala magazínu Esquire, kde navíc odhalila i něco o tom, jak ztratila panenství. Celý rozhovor si můžeš přečíst zde.

Jak tomu už bývá zvykem, k podobným rozhovorům se fotí i průvodní fotografie a jinak tomu nebylo ani v tomto případě. Chameleon Cara Delevingne se na nich ukazuje v poměrně něžném světle, přičemž odhaluje její zdařilou postavu, kterou na některých záběrech nic neskrývá. Fotky jsou černobílé a pánskou část našeho publika určitě potěší. Prohlédnout si je všechny můžeš níže. Mohlo by jich být i více, viďte.

Am #caradelevingne

Fotka uverejnená používateľom @caradelez,

Dead with these #caradelevingne

Fotka uverejnená používateľom @caradelez,

I #caradelevingne

Fotka uverejnená používateľom @caradelez,

Domů
Sdílet
Diskuse