Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. srpna 2016 11:26
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Skladba Lose Yourself od Eminema motivuje i Baracka Obamu. Sleduj, jak se americký prezident připravuje na projev

ZAJÍMAVOSTI BARACK OBAMA EMINEM
Uložit Uložené

Píseň, kterou zná asi každý fanoušek hip-hopu, učarovala i americkému prezidentovi. Ten ji poslouchal i před svou řečí na Democratic National Convention.

O tom, že nynější americký prezident Barack Obama je velkým fanouškem hip-hopu, není pochyb. Bílý dům díky němu navštívilo několik raperů, se kterými chtěl hledat možná řešení různých problémů. Za nejlepší skladbu minulého roku zase označil Kendrickovu How Much a Dollar Cost, 55. narozeniny oslavil párty s Kendrickem či Jay Z a pokračovat bychom mohli ještě o několik řádků dále. Svou vášeň pro zmíněný žánr hudby a životní styl projevil i na nedávném nominačním sjezdu demokratů, během kterého měl důležitý projev před tisíci lidí. Jak odhalilo video z oné akce, Barack se na svou řeč v zákulisí mentálně připravoval tak, že poslouchal jednu z nejznámějších hip-hopových písní.
 
Tou vyvolenou písní není žádná jiná než Lose Yourself od Eminema, jejíž text a motivační tón pravděpodobně není třeba nikomu vysvětlovat. Nejmocnějšímu muži ve Spojených státech se značně líbí a pomáhá mu v stresových situacích, což potvrzuje to, jak do ní kýval hlavou. Škoda jen, že ve videu toho nevidíme víc. Tak či onak, Obama a hip-hop budou spojení, na které jen tak nezapomeneme. Pokud tě interesuje i zbytek krátkého pohledu do zákulisí, tak v něm uvidíš například ještě to, jak Barack vtípkuje s Billem Clintonem o Hillary. Vždyť sleduj níže.

Zpět
Sdílet
Diskuse