Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. srpna 2016 10:54
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jak bys zareagoval na nečekaný dotyk rukou s kráskou či fešákem na eskalátorech? Lidé zůstali zaskočeni, ale očividně se jim to líbilo

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nechat se zlákat, anebo raději ne?

Člověk nikdy neví, na koho natrefí, když se příště vydá někam do nákupního centra a před pár měsíci nám to dokázal i francouzský tvůrce Grégory Gullotin, když jako muž na eskalátorech osahával ruce jiných chlapů. Tehdy se jim to očividně nelíbilo, ale co kdyby nešlo o žádný dotyk muže s mužem a na pohyblivých schodech by se o tebe rukou otřela krásná slečna v obtáhnutých šatech? Chlapíci z tohoto videa se pořádně divili, co to žena jedoucí v protisměru dělá, avšak i v přítomnosti přítelkyň a manželek jim určitě byla další ženská pozornost celkem příjemná. I v tomto případě se potom žertík přesunul do trošku homosexuální fáze, kde se muž dotýkal rukou jiných mužů a žena zase jiných žen, ale naštěstí se nikdo nechtěl prát a všechno bylo zvládnuto bez násilí či roztržek.

Domů
Sdílet
Diskuse