Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2016 10:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Richard Müller vydává při příležitosti svého jubilea sólové album. Poslechni si ochutnávku v podobě skladby Julia Roberts

HUDBA
Uložit Uložené

Počin s názvem 55 vychází již dnes a vy si nyní můžete poslechnout první zveřejněnou skladbu.

Zpěváků takového kalibru, jakým je právě Richard Müller v našich končinách moc nemáme, a tak nás vždy potěší, když se opět přihlásí k aktivitě a zvláště, když jde o album. Začátkem září oslavila ikona hudebního průmyslu našich slovenských bratrů 55. narozeniny a jako dárek pro sebe i své fanoušky připravila další sólo, které bude pokračováním zavedené tradice. Rišo ji v roce 1994 odstartoval albem 33, jedenáct let na to (2005) přišlo album 44 a dnes jsme se symbolicky propracovali k tomu dalšímu, přičemž název je snad již všem jasný. Oficiální datum vydání padlo právě na dnešní den, a tak vám zároveň představíme i novinku, která je první ochutnávkou.
 
Skladba dostává název Julia Roberts a je věnována známé americké herečce, do které je Rišo podle vlastních slov už léta platonicky zamilovaný. Autorem hudební produkce je talentovaný český hudebník, zpěvák a skladatel Ondřej Brzobohatý Gregor a text si na starost vzal sám Rišo Müller ve spolupráci s Petrem Uličným. Bohužel zatím jsme se nedočkali videoklipu, avšak alespoň se do rádií konečně dostane i píseň, na kterou se na rozdíl od těch aktuálních budeme těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse