Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2016 13:00
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Google oznámil velkou mediální akci, kde plánuje představit Android smartphony Pixel i Pixel XL

TECH ANDROID
Uložit Uložené

Čekají nás prý opravdu zajímavá překvapení.

Chvíle, kdy společnost Google představí nezvyklé generace smartphonů z modelové řady Nexus se již nezadržitelně blíží. Několik dostupných informací však nasvědčuje tomu, že tento rok bude trošku odlišný, protože světlo světa nespatří nástupce loňských modelů Nexus 5X a Nexus 6P, ale zcela nový kousek pod označením Pixel a jeho větší provedení Pixel XL. Rozdíl by zde měl spočívat zejména v tom, že ani jeden už neponese na konstrukci značku hardwarového výrobce, ale pouze toho, kdo jej navrhl, čili internetového giganta.
 
Příchod zcela nové modelové řady potenciálně naznačuje z čerstvě zveřejněné video, kde je možné vidět siluetu zatím oficiálně neznámého smartphonu a datum 4. října, což představuje den velké mediální konference organizované Googlem. Na speciálním webu se nachází totéž, ovšem i s celkem pěknými fotografiemi, které s největší pravděpodobností vyhotovil fotoaparát očekávaného Pixelu. Více se však dozvíme už brzy.

Domů
Sdílet
Diskuse