Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2016 15:15
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Sólovka Batmana s Benem Affleckem by mohla dorazit do kin už za rok a půl!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Šéf Time Warner prohlásil, že Batman od Afflecka dorazí mnohem dříve než bychom si mysleli.

Ben Affleck je momentálně nesmírně vytížený. Kromě produkování mnoha filmů a televizních seriálů dokončil natáčení gangsterské akce Live by Night, kde si zahrál i hlavní roli a napsal scénář. Kromě toho pracoval i na scénáři pro sólovku Batmana, kde bude také hrát hlavní roli, přičemž snímek i režíruje. A aby toho nebylo málo, už brzy ho uvidíme v thrilleru The Accountant, nemluvě o dvou filmech Justice League, u nichž figuruje coby výkonný producent. A aby to všechno stihl během dvou tří let, nuže, moc volna si asi neužije.

Nás to však těší. Mnohem více, když víme, že sólovka Batmana, kde se netopýr z Gothamu postaví Deathstrokeovi, dorazí o něco dříve než než jsme vůbec doufali. CEO Time Warneru Jeff Bawkes totiž prozradil, že bychom se jí měli dočkat do léta 2018, což je skutečně mnohem dříve než jsme čekali a vlastně i doufali. To by však znamenalo, že v nejbližších měsících by se mělo začít s natáčením. O dalších informacích vás tedy budeme informovat.

Domů
Sdílet
Diskuse