Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. října 2016 18:09
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Suicide Squad se dočká prodloužené verze. Ohlašuje ji trailer s novými záběry Jokera a Harley Quinn

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Warner dělá další chybné rozhodnutí, které ale potěší snad každého příznivce DC.

Suicide Squad jsme věnovali mnoho článků. Sám jsem se v jednom z nich dušoval, že žádného extended cutu se nedočkáme, což vlastně potvrdilo jak studio Warner, tak samotný režisér David Ayer. Existuje množství důvodů, proč by toto rozhodnutí mělo na DCEU negativní vliv, jeden z těch největších je ale nepochopitelný fakt, že Warner dává do kin neúplné verze svých filmů, které množství fanoušků doslova naštvou, přičemž o pár měsíců později ohlásí prodloužené verze, které by měly kvalitu filmů zvednout. Platilo to při Batman v Superman, s největší pravděpodobností to bude platit i u Suicide Squad, protože dějová linka kolem Jokera a Harley byla extrémně prostříhaná a filmu skutečně chybělo velké množství scén, které by některé věci lépe vysvětlily a podepsaly by se pod ucelenější kompaktnost filmu .

Zatímco kinoverzia BvS na nás nezapůsobila, zatímco vy si ji nemůžete vynachválit, režisérský sestřih nám chutě napravil. Na druhou stranu se nám v redakci většinou Suicide Squad líbilo, zatímco vám ne. Doufáme tedy, že při prodloužené verzi se zase oba tábory shodnou, že jde o lepší verzi filmu, než jakou jsme všichni viděli v kinech. Níže se můžete podívat na ohlašovací trailer. Na DVD se extended cut dostane 15. listopadu, na Blu-ray zase 13. prosince. Více informací o filmu jako takovém naleznete v tomto vlákně. Otázka nyní zní: Půjde někdo do kina na Wonder Woman či Justice League, když o pár měsíců později dostane lepší a delší film?

Suicide Squad vydělalo k dnešnímu dni v kinech 740 milionů dolarů. Pár milionů určitě přidají i verze na nosičích. Kdo by přece nechtěl vidět Jokera v celé jeho kráse, stejně jako sexy Margot Robbie coby Harley Quinn? Kdoví, jak to vnímá samotný Jared Leto, který byl na Warner kvůli vystřižení jeho scén pěkně naštvaný. Dokonce tvrdil, že by se z těch záběrů dal poskládat celý film jen pro prince zločinu. Více zde. Není pochyb, že toto rozhodnutí je chybné a spustí lavinu nových článků, my se však jako fanoušci komiksů a samotného filmu velmi těšíme.

Domů
Sdílet
Diskuse