Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2016 12:29
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Co se stalo s Joem z Mafie 2? Vito to ve třetí části prozradil

TECH
Uložit Uložené

Nechcete hrát Mafii 3, ale jste zvědaví, jak to dopadlo s Joem? Máme pro vás odpovědi.

Mafia 3 mě teprve čeká, pevně věřím, že se do ní pustím už dnes, i když se velmi netěším, vzhledem k recenzím z celého světa. Každý z nás hru ale očekával minimálně kvůli Vitovi a faktu, že nám měl být odhalen osud Joa Barbary z Mafie 2. Následující řádky obsahují spoilery, takže čtěte jen na vlastní odpovědnost. Kámoši na smrt. Takoví byli Vito a Joe, proto by jen málokdo uvěřil tomu, že by Joe Vita nevyhledal, pokud by přežil. Je možné, že se to nedozvěděl a Vitova smrt se ututlala podobně, jako by se mohla Joeova, ale to se tak brzy nedozvíme. A možná si jen všechno namlouváme a ono to nebude zase tak velké klišé, jak to už bývá.

Co se stalo s Joem z Mafie 2? Vito to ve třetí části prozradil
Zdroj: 2K Czech

Vito totiž v Mafii 3 pověřil Lincolna se zabitím několika lidí na jeho černé listině. Po zabití posledního se Vito rozkecá a začne mluvit o smrti svého nejlepšího přítele. Nebudeme zacházet do detailů, to, jak Joe dopadl, se dozvíte ve videu níže. Vývojáři pravděpodobně mají v hlavách pár nápadů pro čtvrtou část, respektive alespoň nějaké příběhové DLC, vždyť nakonec, neříkejte mi, že tento Leův bodyguard se na tlusťocha z dvojky nepodobá, nemluvě o tom, kolik prostoru mu dala kamera. Vaše názory a dojmy nám zanechte v komentářích. Už jste se ke hře dostali? Vnímáte ji jako povedené pokračování, nebo jste spíše zklamáni?

Domů
Sdílet
Diskuse