Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. října 2016 14:36
Čas čtení 0:00
Oskar Almássy

Úžasný trailer pro Star Wars: The Old Republic vypadá lépe než některé filmy z univerza

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Titul Star Wars: The Old Republic: Knights of the Eternal Throne představuje více než šest minut skvělých záběrů, za které by se nestyděl ani celovečerák.

Každý správný fanoušek Star Wars velmi dobře ví, že skvělé příběhy z daleké, předaleké galaxie nenajde jen ve světě filmu či seriálu, ale i prostřednictvím obrovské nabídky různé literatury a zajímavých herních titulů. A právě do herního světa již zanedlouho vtrhne Star Wars: The Old Republic: Knights of the Eternal Throne, tedy další, již v pořadí šestá digitální expanze známé MMORPG série Star Wars: The Old Republic od společnosti BioWare. Příběh by měl navazovat na události z předchozího dílu s podtitulem Knights of the Fallen Empire, přičemž jeho vypuštění je momentálně naplánováno na 2. prosince 2016. Pokud však hraní takových videoher neholdujete, vůbec nezoufejte. Knights of the Eternal Throne si totiž můžete pořádně vychutnat i v pozici diváka, a to jednoduchým zhlédnutím nejnovějšího, nesmírně návykového traileru. Jeho stopáž má více než šest minut a působí jako plnohodnotný krátkometrážní film, který by si rozhodně zasloužil i zpracování mnohem větších rozměrů.

Domů
Sdílet
Diskuse